Invazie de homleşi pe străzile din Satu Mare | Informaţia Zilei

Invazie de homleşi pe străzile din Satu Mare

 

De unde au venit? De ce s-au aciuat atât de multe persoane fără adăpost în municipiul Satu Mare? O posibilă explicaţie ar fi că după evenimentele de la Caracal în fiecare oraş şi municipiu a început o campanie de verificare, de curăţire a locurilor părăsite în care îşi găsesc refugiul persoane dubioase.

În Satu Mare, din câte ştim, nu s-a luat nicio măsură în acest sens. Mai mulţi cetăţeni ne-au anunţat că oraşul este înţesat de homleşi. Intră prin curţi, stau pe unde nimeresc fără să-i deranjeze nimeni.
O minimă verificare din partea primăriei, a poliţiei locale, nu ar strica, în condiţiile în care evenimentele de la Caracal au creat o adevărată psihoză în rândul cetăţenilor din întreaga ţară.

 

Abonează-te acum Online!
 1. cc a spus: 14 august 2019, ora 11:47

  As dori si eu sa sesizez o problema. Este adevarat ca nu este vorba despre „oamenii strazii”, ci este vorba despre ” o motocicleta” care in zona Arhivei Primariei din Centrul Nou ( langa magazinul PROFI ) face mai multe ” defilari si demonstratii de forta” cu TURATIA MAXIMA posibila in fiecare seara incepand cu orele 21 pana pe la miezul noptii. Este foarte deranjant pentru locuitorii din zona. Rugam POLITIA LOCALA sa se sesizeze si sa ia masuri pentru a se stopa acest CIRC REPETITIV. Va multumim.

 2. szabi a spus: 13 august 2019, ora 01:05

  Jamaica boy unde a disparut?! Nici urma de el si politia nimic

 3. Homles a spus: 12 august 2019, ora 22:45

  Homleşii ăştia… :))

 4. Silviu a spus: 12 august 2019, ora 17:21

  am o colectie intrega de colectii de fotografie ca si cea cu ala culcat linga gard si vreu sa fac o expozitie cu ele…le vreti la redactie?

 5. Dana a spus: 12 august 2019, ora 17:18

  Eu nu-nteleg cum nimeni nu vede ce se intimpla in orasul acesta!
  Merg spre casa de la servici destul de tirziu si tremur de frica.
  Asta-i oras?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517