Întrebare ironică a lui Meleşcanu către Tăriceanu: Care este proiectul ALDE? | Informaţia Zilei

Întrebare ironică a lui Meleşcanu către Tăriceanu: Care este proiectul ALDE?

Scris de Vasile Andreica, 12 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Teodor Meleşcanu ii transmite liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, că şi el a fost ales de două ori în funcţia de preşedinte al Senatului propus şi susţinut de PSD şi, referindu-se la excluderea sa din partid, îl întreabă ironic care este proiectul ALDE, şi dacă, în cazul în care acest proiect ar exista şi membrii ALDE n-ar fi de acord, va ”da afară partidul din partid”.

”Domnia sa a uitat că a fost ales de două ori în funcţia de preşedinte al Senatului României propus şi susţinut de PSD! Atunci a declarat că va promova valorile, drepturile şi libertăţile individuale.

Azi, doreşte ilegal şi neconstituţional să sancţioneze un ales al poporului, să candideze la o funcţie în Senatul României? Dragă Călin, nu ştiu ce să cred? Ţi-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales şi ce ai declarat?”, afirmă Meleşcanu. 

”P.S.1: Două întrebări aş avea la tine, dragă Călin: care este proiectul ALDE? (spune câteva cuvinte despre acesta poporului şi membrilor ALDE care te-au ales) P.S.2: În cazul în care acest proiect ar exista şi membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afară partidul din partid?”, întreabă Teodor Meleşcanu.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 13 septembrie 2019, ora 10:31

    Partidul se dezintegreaza iar lor le arde de ironii. E ca si cum ti-ai face selfie pe o barca care se scufunda.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517