Intervenţie a pompierilor pe strada Bujorului din Satu Mare (Foto)

În noaptea de duminică spre luni, la ora 03:42, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe „Someş” a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la o anexă gospodărească, pe strada Bujorului, din municipiul Satu Mare.

La faţa locului s-au deplasat 10 pompieri militari cu o autospecialelă de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunse la faţa locului, forţele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperişului, cu posibilitate de propagare la întreaga anexă.

Pompierii au stabilit ca şi cauza probabilă de producere a incendiului jarul sau scânteia provenit dintr-un cuptor.

Au ars 1 metru cub de lemne de foc şi elemente din construcţia acoperişului (pe aproximativ 10 mp) şi s-au degradat: elemente din construcţia piscinei (situate în apropiere), restul acoperişului anexei şi accesoriile folosite la grill.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517