Interpretul Nicolae Mureşan, la ceas aniversar | Informaţia Zilei

Interpretul Nicolae Mureşan, la ceas aniversar

Miercuri, 18 martie, interpretul cântecului popular românesc Nicolae Mureşan îşi serbează ziua de naştere. Împlineşte 63 de ani de viaţă şi 43 de ani de activitate pe scena cântecului popular.

De 43 de ani încoace, Nicolae Mureşan e mesagerul Codrului. „Eu am glas, dar Codrul cântă”, cum spun şi versurile unui cântec popular interpretat de binecunoscutul artist.

Nicolae Mureşan s-a născut deodată cu Festivalul codrenesc de la Oţeloaia, fiind considerat cel mai important reprezentant al spiritualităţii Codrului. De-a lungul anilor, artistul a bătut pas cu pas Codrul de pe meleagurile judeţului Satu Mare şi a reuşit să adune o comoară formată din nestemate ale cântecului popular.

La ceas aniversar, ne alăturăm familiei, prietenilor şi celor ce îl ascultă cu drag pentru a-i transmite multă sănătate, bucurii şi un sincer

“La mulţi ani!”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517