Instrucţiuni de participare la concursul pentru gradaţia de merit

Scris de Vasile Nechita, 27 aprilie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

        Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare a comunicat, pe site-ul propriu, instrucţiuni de participare a cadrelor didactice la concursul pentru acordarea gradaţiei de merit, sesiunea 2022.
Astfel, personalul didactic care intenţionează să participe la concurs, trebuie să aibă calificativul „Foarte bine” în fiecare an şcolar din perioada evaluată: 1 septembrie 2016 – 31 august 2021. Pot opta pentru categoriile: cadre didactice de predare; personal didactic de conducere, îndrumare şi control; cadre didactice auxiliare. Cadrele didactice încadrate pe două sau mai multe specializări pe perioada evaluării pot participa la concursul de acordare a gradaţiei de merit la oricare dintre domenii/ discipline/ specializări/ funcţii, exprimându-şi opţiunea în scris la depunerea dosarului. Cei care au desfăşurat activitate metodică şi ştiinţifică pe două sau mai multe specializări, sunt evaluaţi pentru întreaga activitate.
Cadrele didactice care în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2021 au îndeplinit şi funcţii de conducere, de îndrumare şi control pot participa la concursul de acordare a gradaţiei de merit, sesiunea 2022, fie ca personal didactic de conducere, de îndrumare şi control, fie ca personal didactic de predare, iar evaluarea se realizează conform grilei specifice opţiunii exprimate în scris la depunerea dosarului.
        Candidaţii pot afla de pe site documentele pe care trebuie să le cuprindă dosarul de înscriere, precum şi numeroase alte detalii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517