Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Înfrângere previzibilă la Târgu Mureş

Scris de Constantin Demian, 08 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

ASA – FC Olimpia 4-2 (1-1)

După primele 45 de minute ale mecului Olimpia ne-a dat iluzia că poate înregistra un rezultat pozitiv pe terenul echipei ASA Târgu Mureş. Dar aşa cum s-a mai întâmplat şi în alte meciuri, iluzia a durat doar o repriză pentru că, după pauză, sătmărenii au căzut fizic. Poate şi pentru că au făcut deplasarea la Târgu Mureş chiar în ziua meciului. Iar pe acest fond, gazdele au dominat teritorial, şi-au creat mai multe ocazii şi au preluat conducerea la câteva minute de la reluare.

Mureşanii au deschis scorul devreme, în minutul 5, la o fază oarecare, una care nu anunţa nimic. Kilyen a centrat în careu, iar Florin Muntean, neatent, nu reuşeşte să prindă, sau să boxeze mingea şi o scapă în plasă. Gol de portar. Gazdele sunt în continuare prezente în jumătatea de teren a Olimpiei, dar fără a avea mari situaţii de gol. Formaţia sătmăreană reuşeşte să echilibreze jocul şi în minutul 29 egaleazăprin D. Muntean. Decarul sătmărean a marcat un gol frumos, şut la vinclu din marginea careului mare. Cum până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, s-a intrat la vestiare la egalitate, 1-1.

Gazdele ies mai hotărâte de la vestiare şi după o primă mare ocazie a lui Iacob, la care s-a evidenţiat portarul Muntean, reuşesc să înscrie în minutul 52 când, centrarea lui Sârbu, a fost realuată în plasă, din 8 metri, de Candrea. Câteva minute mai târziu Miholca, introdus în locul lui Cocian, a şutat puternic de la semidistanţă, dar portarul mureşan a fost lapost şi a respins în corner. În minutul 67 gazdele îşi măresc avantajul după un atac în forţă, finalizat de Sârbu cu un şut din interiorul careului.

Acelaşi Cosmin Sîrbu îl mai învinge o dată pe Fl. Muntean şi duce scorul la 4-1 pentru ASA Târgu Mureş. Dar nu acesta avea să fie scorul final pentru că sătmărenii au o trsărire de orgoliu şi reduc din handicap (min. 82) prin fundaşul C. Munteanu, lovitură de cap după un corner executat de Vasile Pop.

În rest nu sunt multe lucruri de spus. Doar că, surprinzător, a fost titularizat din nou Tamas Szasz, cel mai slab jucător de pe teren în meciul cu Ripensia. Dar, asta e bine dacă ne gândim la viitor, a fost titularizat juniorul Angelo Cocian. Din păcate acesta nu a rezistat decât o jumătate de oră în teren. Urmează sâmbătă meciul cu Dacia Brăila după care, la stadion se va putea arbora steagul Olimpiei în bernă. Asta dacă nu apare vreo minune.

ASA: Moga – Băjan, Candrea (cpt.), Kilyen, Mendy, P. Iacob, Mijokovic, Al. Stoica, C. Sîrbu, Petriş, Petra.
Olimpia: Fl. Muntean (cpt.) – Duruş, Hlinca, C. Munteanu, Brata, Achim (56 Lusamba), Szasz, D. Muntean, R. Rus, Cocian (32 Miholca), V. Pop. Rezerve: Şuta – Jurj, Villand, Cubaş, L. Vincze. Antrenor: Zoltan Ritli.

Rezultatele etapei 16:
• ASA – FC Olimpia 4-2
• Snagov – Miroslava 1-0
• Foresta – ASU Poli TM 2-2
• Luceafărul – Pandurii 3-1
• Clinceni – Mioveni 3-1
• Brăila – Călăraşi 1-1
• Argeş – Afumaţi 2-1
• Târgovişte – Baloteşti 4-1
• Metaloglobus – Hermannstadt 0-3
• Ripensia – UTA (ora 19:00, Digi)

Olimpia a coborât pe locul 15 în clasamentul Ligii 2.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 09 noiembrie 2017, ora 12:01

    Ce sa mai arborezi steagul Olimpiei in berna ?,…, mai bine oficiati o slujba de inmormantare cu preoti a drapelului Olimpiei pe care s-o ingropati la punctul cu var din centrul terenului stadionului „…Daniel Prodan …” ( In amintirea fotbalului satmarean…)

  2. Ymy a spus: 08 noiembrie 2017, ora 20:53

    Satu Mare nu a dus lipsă de tineri jucători talentaţi dar cu toate acestea nu numai de acum Olimpia se bazează pe cadeţi veniţi din alte părţi Avem lipsa de valoare, antrenori slabi pregătiţi sau alte interese sunt mai importante. Din sute de juniori sătmăreni nu putem alege câţiva care sa ne reprezinte. Trist dar adevărat.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.