Înfrângere pentru Anca-Trip | Informaţia Zilei

Înfrângere pentru Anca-Trip

Scris de Ionuţ Blăjean, 09 aprilie 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

anca

Portarul Olimpiei, Iulian Daniel Anca-Trip, a fost titular marţi la naţionala României Under 19. Echipa noastră, antrenată de Ştefan Iovan, a pierdut primul meci de pregătire contra reprezentativei similare a Israelului.

Singurul gol a fost înscris de Eden Shamir (min.45) cel care a şutat puternic de la 20 de metri. În 10 aprilie, România U19 va disputa meciul revanşă cu Israelul, de la ora 14.00 la CTN Mogoşoaia. În altă ordine de idei, Iovan a declarat că are probleme de lot cu nouă jucători lipsă, şi că la Turul de Elită programat în zilele de 5, 7 şi 10 iunie, România va arăta altă faţă.

Abonează-te acum Online!
  1. florin p. a spus: 09 aprilie 2014, ora 18:31

    N-a fost infrangere doar pentru portar ci pentru tot ce se intampla in fotbalul romanesc. De ani buni tote echipele de juniori nu au nici o performanta. Selectiile la cei mai multi ce ajung la aceste loturi sunt facute pe relatii, pile, prietenii. Suntem pe nicaieri.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345