17.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 02.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Începuturile Miliţiei Judeţene Satu Mare. 04.00 Cultură – 10x10 Născut în România 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Alfatter Tamas. Titlul emisiunii: Vor fi suficienţi bani pentru curăţirea drumurilor la iarnă? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – 10x10 Născut în România 15.00 Teleshopping 15.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 16.00 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Se înscrie istorie in bocul sătmărean. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal.

Înfrângere la limită a formaţiei sătmărene

Scris de Constantin Demian, 15 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ştiinţa Miroslava – FC Olimpia Satu Mare 2-1 (0-0)

Olimpia nu a reuşit ce şi-a propus la Miroslava, să nu piardă, şi s-a întors acasă fără punct sau puncte. Formaţia sătmăreană a fost învinsă la limită, 2-1 (0-0), după un joc modest de ambele părţi.

Dar meciul s-a jucat în condiţii speciale, pe un vânt puternic care a suflat în rafale şi pe un teren denivelat, de Liga 4. Gazdele, obişnuite cu terenul, au fost mai insistente şi, cu o oarecare şansă, au câştigat graţie unui prim gol norocos şi a altuia marcat după o eroare de plasament a defensivei sătmăreane. Dar victoria Miroslaviei nu poate fi pusă la îndoială în condiţiile în care a atacat şi a pus în pericol de mai multe ori poarta lui Fl. Muntean.
Încercând să se adapteze la condiţii, jucătorii Olimpiei s-au străduit să ţină balonul cât mai departe de poarta lui Fl. Muntean. În parte au reuşit, dar în repriza secundă au căzut fizic şi asta s-a văzut pe tabelă. Oricum, în prima repriză gazdele au dominat mai mult şi au ameninţat serios poarta Olimpiei în 2-3 rânduri. Dar tabela nu s-a modificat pentru că portarul nostru a parat şuturile adversarilor sau atacanţii gazdelor au ratat ţinta.

După pauză, în minutul 58, Izmană a şutat de la 23 de metri, balonul a avut o traiectorie curioasă, l-a păcălit pe Fl. Muntean şi a intrat în plasă pe centru porţii, sub transversală. Văzându-se condusă, Olimpia încearcă să echilibreze jocul şi să egaleze. Şi reuşeşte acest lucru în minutul 70 când Vasile Pop trimite balonul la vinclu după o lovitură liberă de la 17 metri. Dar sătmărenii nu se bucură prea mult pentru că în minutul 76 Al. Marin, liber la 10-11 metri, şutează plasat, pe jos, la colţul lung, stabilind scorul final.

“Am pierdut meciul pentru că din punct de vedere al luptei, al pregătirii fizice, am fost în plan secund. Dar acest lucru (pregătirea fizică n.n.) nu se poate corecta în plin campionat”, ne-a declarat ieri antrenorul Zoltan Ritli.
Înainte de final mai precizăm că autorul golului victorios al echipe gazdă, Alexandru Marin, un atacant înalt, 1,90 m, a dorit să semneze în vară cu Olimpia. Dar a fost refuzat din cauza salariului cerut, 2.500 lei?! Un sfert din cât au unii jucători din lot.

Ştiinţa: Turiţă – Cerneuţanu, Chindriş, Bucur, Agrigoroaei, Cărăruş, Izmană, Taciuc, Ed. Sandu (70 Buhăcianu), Nemţanu (61 Corban), Al. Marin (cpt.)
Olimpia: Fl. Muntean – Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Achim (46 V. Pop), Villand, D. Muntean (80 Jurj), Lusamba, Lukacs (60 Miholca), R. Rus, Bura. Rezerve neutilizate: Şuta, Cubaş, D. Vincze, Copaci. Antrenor: Zoltan Ritli.

Rezultatele etapei 12:
• Ştiinţa Miroslava – FC Olimpia 2-1
• Sportul Snagov – Pandurii 0-0
• Foresta Suceava – Dunărea Călăraşi 0-2
• Luceafărul Oradea – CS Afumaţi 1-2
• Ripensia Timişoara – CS Baloteşti 1-2
• Dacia Brăila – CS Mioveni 2-2
• FC Argeş – Academica Clinceni 1-1
• Chindia Târgovişte – Metaloglobus 3-0
• ASU Politehnica – UTA (duminică, de la ora 15:30)
Marţi, 17 octombrie
• ASA Tg. Mureş – Hermannstadt (19:30)

Etapa 13 (21 octombrie): FC Olimpia – Suceava, Metaloglobus – Snagov, Cliceni – Târgovişte, Mioveni – Argeş, Baloteşti – Tg. Mureş, Afumaţi – Ripensia, Călăraşi – Luceafărul, UTA – Miroslava, Pandurii – ASU Poli, Hermannstadt – Brăila.

Abonează-te acum Online!
  1. Nu ne mai luaţi de fraieri a spus: 16 octombrie 2017, ora 13:54

    Uitati-va la video pe liga 2 ce henţ grosolan a fost la faza premergătoare golului doi al gazdelor. Împotriva Olimpiei la unele echipe de aplică regulamente din alte sporturi.

  2. Dac Bulibas a spus: 16 octombrie 2017, ora 12:08

    „Felicitari ” UDMRistilor de la Consiliul Judetean care prin aportul lor ( aducerea lui Karda Attila si Selymesi Tibor, etc,….) au reusit sa ingroape/falimenteze Olimpia !. Speram sa faca romanii acest lucru…..Rusine UDMR !!!. Alungati-l pe oportunistul si incompetentul Karda Attila care nu-i demn de Olimpia si de fotbalul satmarean. Nu-l mai platiti mai departe !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.