Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Mediul de afaceri se luptă cu lipsa de predictibilitate (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Schimbări preconizate la plata contribuţiei la sănătate 03.05 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.03 Documentar, Vasile Lucaciu 04.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strămb. Titlul emisiunii: Cauze energetice ale bolilor 05.43 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia. Titlul emisiunii: Migraţia popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ramona Farkaş. Titlul emisiunii: Uitaţi de majorarea salariilor, angajaţii de la mediu protestează (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cum înţelegem plânsul? 10.08 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji, Liliana Mărcuş. Titlul emisiunii: Micii ecologişti de la şcoala Ion Creangă 10.43 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Drepturile asiguraţilor pe timpul spitalizării 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viroica Dăncilă premier (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Rodica Maxi. Titlul emisiunii: Cânepa românească nu este drog 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoară raport la 7.670 de zile 15.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.48 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 17.45 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime între cunoscuţi 18.35 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Mulg. Titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Şansele învăţământului de la sate 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invtat Lia Marinela Avram 23.30 Ştiri

Înfrângere la limită a formaţiei sătmărene

Scris de Constantin Demian, 15 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ştiinţa Miroslava – FC Olimpia Satu Mare 2-1 (0-0)

Olimpia nu a reuşit ce şi-a propus la Miroslava, să nu piardă, şi s-a întors acasă fără punct sau puncte. Formaţia sătmăreană a fost învinsă la limită, 2-1 (0-0), după un joc modest de ambele părţi.

Dar meciul s-a jucat în condiţii speciale, pe un vânt puternic care a suflat în rafale şi pe un teren denivelat, de Liga 4. Gazdele, obişnuite cu terenul, au fost mai insistente şi, cu o oarecare şansă, au câştigat graţie unui prim gol norocos şi a altuia marcat după o eroare de plasament a defensivei sătmăreane. Dar victoria Miroslaviei nu poate fi pusă la îndoială în condiţiile în care a atacat şi a pus în pericol de mai multe ori poarta lui Fl. Muntean.
Încercând să se adapteze la condiţii, jucătorii Olimpiei s-au străduit să ţină balonul cât mai departe de poarta lui Fl. Muntean. În parte au reuşit, dar în repriza secundă au căzut fizic şi asta s-a văzut pe tabelă. Oricum, în prima repriză gazdele au dominat mai mult şi au ameninţat serios poarta Olimpiei în 2-3 rânduri. Dar tabela nu s-a modificat pentru că portarul nostru a parat şuturile adversarilor sau atacanţii gazdelor au ratat ţinta.

După pauză, în minutul 58, Izmană a şutat de la 23 de metri, balonul a avut o traiectorie curioasă, l-a păcălit pe Fl. Muntean şi a intrat în plasă pe centru porţii, sub transversală. Văzându-se condusă, Olimpia încearcă să echilibreze jocul şi să egaleze. Şi reuşeşte acest lucru în minutul 70 când Vasile Pop trimite balonul la vinclu după o lovitură liberă de la 17 metri. Dar sătmărenii nu se bucură prea mult pentru că în minutul 76 Al. Marin, liber la 10-11 metri, şutează plasat, pe jos, la colţul lung, stabilind scorul final.

“Am pierdut meciul pentru că din punct de vedere al luptei, al pregătirii fizice, am fost în plan secund. Dar acest lucru (pregătirea fizică n.n.) nu se poate corecta în plin campionat”, ne-a declarat ieri antrenorul Zoltan Ritli.
Înainte de final mai precizăm că autorul golului victorios al echipe gazdă, Alexandru Marin, un atacant înalt, 1,90 m, a dorit să semneze în vară cu Olimpia. Dar a fost refuzat din cauza salariului cerut, 2.500 lei?! Un sfert din cât au unii jucători din lot.

Ştiinţa: Turiţă – Cerneuţanu, Chindriş, Bucur, Agrigoroaei, Cărăruş, Izmană, Taciuc, Ed. Sandu (70 Buhăcianu), Nemţanu (61 Corban), Al. Marin (cpt.)
Olimpia: Fl. Muntean – Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Achim (46 V. Pop), Villand, D. Muntean (80 Jurj), Lusamba, Lukacs (60 Miholca), R. Rus, Bura. Rezerve neutilizate: Şuta, Cubaş, D. Vincze, Copaci. Antrenor: Zoltan Ritli.

Rezultatele etapei 12:
• Ştiinţa Miroslava – FC Olimpia 2-1
• Sportul Snagov – Pandurii 0-0
• Foresta Suceava – Dunărea Călăraşi 0-2
• Luceafărul Oradea – CS Afumaţi 1-2
• Ripensia Timişoara – CS Baloteşti 1-2
• Dacia Brăila – CS Mioveni 2-2
• FC Argeş – Academica Clinceni 1-1
• Chindia Târgovişte – Metaloglobus 3-0
• ASU Politehnica – UTA (duminică, de la ora 15:30)
Marţi, 17 octombrie
• ASA Tg. Mureş – Hermannstadt (19:30)

Etapa 13 (21 octombrie): FC Olimpia – Suceava, Metaloglobus – Snagov, Cliceni – Târgovişte, Mioveni – Argeş, Baloteşti – Tg. Mureş, Afumaţi – Ripensia, Călăraşi – Luceafărul, UTA – Miroslava, Pandurii – ASU Poli, Hermannstadt – Brăila.

Abonează-te acum Online!
  1. Nu ne mai luaţi de fraieri a spus: 16 octombrie 2017, ora 13:54

    Uitati-va la video pe liga 2 ce henţ grosolan a fost la faza premergătoare golului doi al gazdelor. Împotriva Olimpiei la unele echipe de aplică regulamente din alte sporturi.

  2. Dac Bulibas a spus: 16 octombrie 2017, ora 12:08

    „Felicitari ” UDMRistilor de la Consiliul Judetean care prin aportul lor ( aducerea lui Karda Attila si Selymesi Tibor, etc,….) au reusit sa ingroape/falimenteze Olimpia !. Speram sa faca romanii acest lucru…..Rusine UDMR !!!. Alungati-l pe oportunistul si incompetentul Karda Attila care nu-i demn de Olimpia si de fotbalul satmarean. Nu-l mai platiti mai departe !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.