Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 02.30 Stand Up 03.45 Expoziţie de cai 04.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Argus. 05.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Cum se manifestă furia la tineri. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Gheorghe Ciocan. Titlul emisiunii: Insalaţii moderne de distribuţie borhot de fructe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog,cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Relaţia mamă-fiică. 10.15 Religie, cu Eva Laczko , invitaţi: Laurenţiu Costin, Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul mare: abnegaţie sau bucuria sufletului? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necşe. Titlul emisiunii: Organizaţii de tineret la CNME. 16.00 Sămătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Sălăgeanu .Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă. 17.00 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

Înfrângere care duce formaţia sătmăreană pe un loc retrogradabil

Scris de Constantin Demian, 29 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luceafărul Oradea – FC Olimpia 2-1 (0-1)

Sursă foto: bihon.ro

Sursă foto: bihon.ro

După o primă repriză realativ bună, şi după ce a condus la pauză cu 1-0, graţie golului marcat de Vasile Pop, am fost convinşi că Olimpia va înregistra un rezultat bun în meciul cu Luceafărul Oradea. Din păcate nu a fost aşa pentru că a urmat o a doua repriză foarte slabă a formaţiei sătmărene.

Pe fondul acestui joc lipsit de consistenţă, gazdele au egalat rapid, au mai marcat un gol şi au câştigat meciul cu 2-1. Este a doua înfrângere a Olimpiei înregistrată la acest scor în deplasare după eşecul de la Miroslava. Dar, ce-i mai trist, este faptul că după acest eşec formaţia sătmăreană a ajuns pe locul 16, un loc retrogradabil.

Sigur, nu trebuie să intrăm în panică, ameninţarea de retrogradare nu este una iminentă şi lucrurile se pot repara. Dar pentru o redresare rapidă trebuiesc conjugate eforturile tututor. Aici intră în primul rând partea umană a clubului, adică jucători, antrenori, conducători. Apoi urmează partea de finanţare, foarte importantă şi sprijinul suporterilor. Pentru că veni vorba de bani, sperăm ca la următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean, să se aprobe virarea în conturile Olimpiei a ultimei tranşe, 500.000 lei, din cotizaţia anuală prevăzută prin statut.

Revenind la meciul de la Sânmartin, trebuie să spunem că formaţa gazdă a dominat ambele reprize. Dar, în prima parte apărătorii Olimpiei, dar şi portarul F. Muntean, au reuşit să stăvilească atacurile gazdelor. Mai mult, la un contraatac, Vasile Pop a deschis scorul în minutul 34 cu un şut expediat din interiorul careului. Din păcate gazdele au egalat la câteva minute de la reluare, în minutul 48, prin Antohi, după o gafă a apărării sătmărene. În minutul 64 Luceafărul a preluat conducerea după alte greşeli în defensivă. La un corner, Lusamba, retras în apărare, a respins cu capul spre marginea careului până la Vlad Rusu. Deşi era flancat de doi sătmăreni, Rusu a preluat balonul după care a şutat la colţ din dreptul punctului de la 11 metri. După gol Zoltan Ritli mută imediat în speranţa unei egalări şi-i introduce în teren pe Chitaş şi Achim. Din păcate schimbările nu au avut niciun efect în joc şi în rezultat, aşa că Olimpia se întoarce acasă învinsă de Luceafărul.

Luceafărul: G. Gakos – Bedea, Balea, A. Mutu, Trif – Chiş-Toie, Ţegle (cpt.) – Antohi, Al. Dulca, Ban – Vl. Rusu.
Olimpia: Fl. Muntean – Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Brata (cpt.) – Villand, D. Muntean – Jurj (87 D. Vincze), V. Pop (63 Achim), Miholca (63 Chitaş) – Lusamba. Rezerve neutilizate: Şuta – Nemeş, Cocian, Szasz.

Rezultatele etapei 14:
• Luceafărul O. – FC Olimpia 2-1
• Metaloglobus – Clinceni 0-0
• ASA Tg. Mureş – Afumaţi 0-1
• Brăila – Baloteşti 2-2
• Ripensia – Călăraşi 1-1
• Argeş – Hermannstadt 0-0
• Snagov – ASU Poli 1-0
• Miroslava – Pandurii 1-1
• Suceava – UTA Arad 2-3
• Târgovişte – Mioveni se joacă azi

Etapa 15: Olimpia – Ripensia (4 noiembrie, ora 11:00), Clinceni – Snagov, Mioveni – Metaloglobus, Baloteşti – Argeş, Afumaţi – Brăila, UTA – Luceafărul, Pandurii – Suceava, Călăraşi – Mureş, ASU Poli – Miroslava, Hermannstadt – Târgovişte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.