Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Înfrângere care duce formaţia sătmăreană pe un loc retrogradabil

Scris de Constantin Demian, 29 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luceafărul Oradea – FC Olimpia 2-1 (0-1)

Sursă foto: bihon.ro

Sursă foto: bihon.ro

După o primă repriză realativ bună, şi după ce a condus la pauză cu 1-0, graţie golului marcat de Vasile Pop, am fost convinşi că Olimpia va înregistra un rezultat bun în meciul cu Luceafărul Oradea. Din păcate nu a fost aşa pentru că a urmat o a doua repriză foarte slabă a formaţiei sătmărene.

Pe fondul acestui joc lipsit de consistenţă, gazdele au egalat rapid, au mai marcat un gol şi au câştigat meciul cu 2-1. Este a doua înfrângere a Olimpiei înregistrată la acest scor în deplasare după eşecul de la Miroslava. Dar, ce-i mai trist, este faptul că după acest eşec formaţia sătmăreană a ajuns pe locul 16, un loc retrogradabil.

Sigur, nu trebuie să intrăm în panică, ameninţarea de retrogradare nu este una iminentă şi lucrurile se pot repara. Dar pentru o redresare rapidă trebuiesc conjugate eforturile tututor. Aici intră în primul rând partea umană a clubului, adică jucători, antrenori, conducători. Apoi urmează partea de finanţare, foarte importantă şi sprijinul suporterilor. Pentru că veni vorba de bani, sperăm ca la următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean, să se aprobe virarea în conturile Olimpiei a ultimei tranşe, 500.000 lei, din cotizaţia anuală prevăzută prin statut.

Revenind la meciul de la Sânmartin, trebuie să spunem că formaţa gazdă a dominat ambele reprize. Dar, în prima parte apărătorii Olimpiei, dar şi portarul F. Muntean, au reuşit să stăvilească atacurile gazdelor. Mai mult, la un contraatac, Vasile Pop a deschis scorul în minutul 34 cu un şut expediat din interiorul careului. Din păcate gazdele au egalat la câteva minute de la reluare, în minutul 48, prin Antohi, după o gafă a apărării sătmărene. În minutul 64 Luceafărul a preluat conducerea după alte greşeli în defensivă. La un corner, Lusamba, retras în apărare, a respins cu capul spre marginea careului până la Vlad Rusu. Deşi era flancat de doi sătmăreni, Rusu a preluat balonul după care a şutat la colţ din dreptul punctului de la 11 metri. După gol Zoltan Ritli mută imediat în speranţa unei egalări şi-i introduce în teren pe Chitaş şi Achim. Din păcate schimbările nu au avut niciun efect în joc şi în rezultat, aşa că Olimpia se întoarce acasă învinsă de Luceafărul.

Luceafărul: G. Gakos – Bedea, Balea, A. Mutu, Trif – Chiş-Toie, Ţegle (cpt.) – Antohi, Al. Dulca, Ban – Vl. Rusu.
Olimpia: Fl. Muntean – Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Brata (cpt.) – Villand, D. Muntean – Jurj (87 D. Vincze), V. Pop (63 Achim), Miholca (63 Chitaş) – Lusamba. Rezerve neutilizate: Şuta – Nemeş, Cocian, Szasz.

Rezultatele etapei 14:
• Luceafărul O. – FC Olimpia 2-1
• Metaloglobus – Clinceni 0-0
• ASA Tg. Mureş – Afumaţi 0-1
• Brăila – Baloteşti 2-2
• Ripensia – Călăraşi 1-1
• Argeş – Hermannstadt 0-0
• Snagov – ASU Poli 1-0
• Miroslava – Pandurii 1-1
• Suceava – UTA Arad 2-3
• Târgovişte – Mioveni se joacă azi

Etapa 15: Olimpia – Ripensia (4 noiembrie, ora 11:00), Clinceni – Snagov, Mioveni – Metaloglobus, Baloteşti – Argeş, Afumaţi – Brăila, UTA – Luceafărul, Pandurii – Suceava, Călăraşi – Mureş, ASU Poli – Miroslava, Hermannstadt – Târgovişte.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.