Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Infractorii pot fura liniştiţi din locuinţele de la sate deoarece lipsesc mai mult de jumătate din patrule

Scris de Sergiu Podina, 25 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Marius Ginta

Marius Ginta

În judeţul Satu Mare sunt secţii de poliţie ce au în organigramă multe posturi, dar angajaţi reali nu sunt nici jumătate

Deficitul de personal şi legislaţia mult prea interpretabilă îi transformă pe angajaţii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în ţinte sigure. Populaţia are mari aşteptări de la cei care trebuie să asigure un climat de siguranţă în societate, însă rămâne întrebarea: Cine sau ce îi protejează pe poliţişti?

Trebuie să moară oameni în România pentru ca executivul ţării să conştientizeze gravitatea situaţiei. Cazul poliţistului Sorin Vezeteu, înjunghiat de mai multe ori de un tânăr de 24 de ani în gara Burdujeni din Suceava, a fost picătura ce a umplut paharul.

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, analizează în aceste zile situaţia la nivel naţional. Mai mult de atât, luni, 24 iulie, a avut loc o întâlnire cu liderii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) privind statutul poliţistului.

Poliţiştii au nevoie de alte variante de protecţie pentru a gestiona cazurile de ultraj

Pentru a avea o imagine cât mai clară în ceea ce priveşte incidentele în care agentul de poliţie este victima unor abuzuri, fie ele fizice sau doar verbale, l-am contactat pe Marius Gânţă – liderul SNPPC Satu Mare.

”Din cunoştinţele mele anul acesta în Satu Mare au fost înregistrate trei astfel de cazuri de ultraj la adresa autorităţii, dintre acestea unul sigur a fost la Negreşti.

Numărul este mic şi nu reflectă realitatea, adevărul este că sunt mult mai multe astfel de cazuri care nu se înregistrează.

Şefii de post au reţineri în a instrumenta astfel de cazuri, iar dacă o fac şi ele sunt trimise mai departe la Procuratură de prea puţine ori se ajunge cu ele la o finalitate”, mărturiseşte Marius Gânţă.

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 25 iulie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.