Infracţiuni rutiere constatate în flagrant de poliţişti | Informaţia Zilei

Infracţiuni rutiere constatate în flagrant de poliţişti

Scris de Ionuţ Blăjean, 01 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Doi bărbaţi au fost depistaţi în flagrant delict, în 30 mai, de către poliţişti fiind sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul unor autoturisme.

În jurul orei 18.40, poliţiştii din Tăşnad au identificat în trafic, în Sărăuad, un bărbat, de 48 de ani, din Tăşnad, care se afla la volanul unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cuaparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,03 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate si probe de sânge.

Tot poliţiştii din Tăşnad au depistat în 30 mai, în jurul orei 17.50, un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Boianu Mare, judeţul Bihor, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi în cazul acestuia testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentraţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus de asemenea la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge. În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345