Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Informaţii privind preţurile mieilor aflaţi pe postul de televiziune ITV

Scris de Ioan Aniţaş, 01 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Vasile Boiciuc prezinta pretul mieilor de Paste

Vasile Boiciuc prezinta pretul mieilor de Paste

Numeroşi crescători de oi din judeţ au intrat în alertă. Preţurile de vânzare a animalelor adulte, apte de reproducţie, au scăzut la jumătate în ultimii trei ani. Dovada acestui aspect îl reprezintă numeroasele anunţuri de mica publicitate din cuprinsul ziarului nostru Informaţia Zilei.

Surprinzători este faptul că majoritatea ofertanţilor de oi şi capre nu uită să menţioneze că preţurile de vânzare sunt deosebit de accesibile, dar şi negociabile. Piaţa mieilor este discutabilă. Speranţele crescătorilor de oi din judeţ se îndreaptă spre redeschiderea exportului de berbecuţi şi bovine către Israel, la şi posibilele livrări de miei şi oi adulte spre Europa de Vest, ca urmare a exodului de arabi din Asia.

În aceste condiţii s-ar putea vorbi despre o reaşezare a preţurilor în ceea ce priveşte specia ovină. Urmările ar fi reducerea ofertei de miei în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, implicit creşteri de preţuri, faţă de cele din anul precedent.

Opiniile unui oier sătmărean cu privire la costurile crescute înregistrate în iarna 2016/2016 în creşterea oilor, posibile preţuri ale mieilor în perioada ce vine, puteţi afla urmărind emisiunea „Viaţa la ţară” cu Ioan Aniţaş, difuzată sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 20 şi în reluare guminică dimineaţă între orele 8 şi 9, pe postul de televiziune Informaţia TV. Nu vă faceţi probleme. Nu e păcăleală, e pe bune.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.