Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

Update: Accidentul de lângă Viena: Fetiţa în vârstă de 14 ani trăieşte şi este stabilă

Scris de Stela Cădar, 11 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update 11 septembrie ora 14:00. Fetiţa în vârstă de 14 ani din Bucureşti a supravieţuit accidentului înregistrat duminică dimineaţa la Viena. Mihai Huzău – reprezentantul Societăţii Olimpia Travel ne-a informat că a vizitat-o la spital. Este în viaţă, este stabilă, n-are răni grave, ne-a asigurat interlocutorul nostru. Acum, reprezentantul societăţii sătmărene se îndreaptă spre un alt spital pentru a le vizita pe celelalte două supravieţuitoare, bunica fetiţei şi respectiv o doamnă din Craiova.

Se pare că fetiţa de 14 ani aflată în microbuzul implicat în tragicul accident de circulaţie de lângă Viena este rănită, n-a murit aşa cum s-a afirmat iniţial. Informaţiile legate de aceasta sunt contradictorii. Până la această oră nici Ambasada României şi nici Poliţia din Viena n-au eliberat lista cu persoanele decedate şi cele rănite.

Reprezentantul Societăţii Olimpia Tavel, Mihai Huzău se află la Viena pentru a acorda sprijin răniţilor, dar şi aparţinătorilor celor decedaţi. Microbuzul implicat în accident este proprietatea societăţii mai sus amintite.
Din datele pe care le deţinem până la această oră s-ar părea că fetiţa, femeia care o însoţea (mamica sau bunica), dar şi o femeie din Craiova sunt rănite. Ceilalţi pasageri, inclusiv şoferul şi-au pierdut viaţa în urma impactului violent. Şoferul microbuzului este un tânăr din judeţul Satu Mare, colaborator al firmei.

„În cursul dimineţii zilei de duminică, 10 septembrie 2017, unul dintre microbuzele agenţiei noastre a fost implicat într-un accident grav în Austria, pe traseul de întoarcere din Germania spre România.

Datorită faptului că sistemul de monitorizare al maşinii ne indica staţionarea nejustificată de câteva ore a acesteia, am încercat să contactăm şoferul pentru a afla motivul. Pentru că şoferul nu a răspuns apelurilor noastre, am sunat pe rând pasagerii pe care îi aveam în listă, dar nici unul dintre aceştia nu a raspuns, moment în care am contactat poliţia din zona în care se afla staţionată maşina şi am aflat de tragicul eveniment dar fără nici un detaliu suplimentar.

Imediat ce am aflat despre accident, unul dintre directorii agenţiei s-a deplasat de urgenţă în Austria, la faţa locului, fiind în acest moment în contact cu autorităţile locale şi echipa consulară mobilă care monitorizează acest eveniment. Garantăm, astfel, o transparenţă totală în furnizarea informaţiilor noi pe care le vom obţine de la locul accidentului, imediat ce le vom primi.

Deocamdată nu ştim exact cauza accidentului deoarece poliţia din Austria ne-a spus că ne vor furniza detalii imediat după finalizarea anchetei. Din păcate, în acest accident şi-au pierdut viaţa cinci cetăţeni români, alţi trei fiind răniţi.

Agenţia va face tot ce este posibil pentru repatrierea trupurilor neînsufleţite. De asemenea, pentru persoanele rănite, agenţia va asigura permanent comunicarea cu rudele acestora precum şi sprijin logistic dacă este necesar. Comunicarea se face telefonic, orice informaţie nouă fiind comunicată imediat pe această cale.

Regretăm nespus acest tragic eveniment, fiind de altfel singurul incident cu victime în peste 15 ani de activitate a agenţiei.” se arată într-un comunicat de presă al Societăţii Olimpia Travel.

Vă reamintim că duminică, un microbuz înmatriculta în România a fost implicat într+un accident de circulaţie lângă Viena.

„Cinci cetăţeni au decedat iar trei au fost răniţi, dintre care doi se află în stare gravă. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. În acest sens, o echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice se deplasează la spitalul unde se află internaţi cetăţenii români, pentru a obţine detalii cu privire la starea de sănătate a acestora şi pentru a acorda asistenţă consulară. Misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces şi a repatrierii trupurilor neînsufleţite”, precizează MAE.

Abonează-te acum Online!
 1. ado a spus: 13 septembrie 2017, ora 10:32

  Ar trebui o limita de virsta,dupa tine ,nu ?

 2. Andreea a spus: 12 septembrie 2017, ora 16:35

  Anul trecut a mai murit un sofer al acestei firme si avea experienta. Din pacate oricata experienta ai avea un mediu de lucru stresant poate avea asemenea rezultate.

 3. Calin a spus: 12 septembrie 2017, ora 12:45

  ..hai sa nu mai vorbim prostii, si eu am mers in Germania cu microbusul unei firme arhicunoscute de la noi iar in Munchen soferu adormise la volan, noroc ca il trezise cel din dreapta inainte sa intram in piloanele din tunel. SOFERUL AVEA 40 DE ANI SI EXPERIENTA!! Experienta e 0 cand adormi la volan…si sa nu mai vorbim… cei mai prosti soferi in judetul nostru sunt babalaci..cine conduce stie foarte bine…D-zeu sa-i odihneasca pe cei morti si sa-i ajute pe cei vii!!

 4. parearea mea a spus: 12 septembrie 2017, ora 10:38

  CE FERICIRE PE CEL CARE A LASAT UN MICROBUZ DE OAMENI PE MANA UNUI COPIL!!!!! (21 ANI). CATĂ EXPERIENTA POATE AVEA UN ASEMENEA OM, CATA PUTERE SA CONDUCA ATATA DRUM SI ATATA TIMP? CATE ORE O FI CONDUS OMUL PANA SI DIN VIENA?
  GRABA STRICA TREABA, DAR OMOARA OAMENI!!!!! TRAGEDIE SI IAR TRAGEDIE!

 5. wwwsuporter ro a spus: 11 septembrie 2017, ora 19:19

  astea sant urmarile angajari tinerilor fara experienta ca si conducatori auto pt firme nu conteaza daca ai experienta sau nu e musai sa aduca profit se vede rezultatul

 6. wwwsuporter ro a spus: 11 septembrie 2017, ora 19:18

  astea sant urmarile angajari tinerilor fara experienta ca si conducatori auto pt firme nu conteaza daca ai experienta sau nu e musi sa aduca profit se vede rezultatul

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.