Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 02.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 05.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Gaspar Gyorgy. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Gabriel Gorgan. Titlul emisiunii: Tineri în faţa provocărilor timpului actual. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură cu Laczo Ev,invitat: Muzsnai Arpad.Titlul emisiuni: Paskandi-Dsida- Jakobffz napok. 15.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.25 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Formaţia Clasic . 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gheorghe Cormoş, Ioan Tipu Sălăjanu. Titlul emisiunii: Scrisul sătmărean în context local şi naţional.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii:Mosolyhaz – az orom oazisa(Casa Zânelor – oază de bucurii). 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 23.30 Ştiri

Update: Accidentul de lângă Viena: Fetiţa în vârstă de 14 ani trăieşte şi este stabilă

Scris de Stela Cădar, 11 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update 11 septembrie ora 14:00. Fetiţa în vârstă de 14 ani din Bucureşti a supravieţuit accidentului înregistrat duminică dimineaţa la Viena. Mihai Huzău – reprezentantul Societăţii Olimpia Travel ne-a informat că a vizitat-o la spital. Este în viaţă, este stabilă, n-are răni grave, ne-a asigurat interlocutorul nostru. Acum, reprezentantul societăţii sătmărene se îndreaptă spre un alt spital pentru a le vizita pe celelalte două supravieţuitoare, bunica fetiţei şi respectiv o doamnă din Craiova.

Se pare că fetiţa de 14 ani aflată în microbuzul implicat în tragicul accident de circulaţie de lângă Viena este rănită, n-a murit aşa cum s-a afirmat iniţial. Informaţiile legate de aceasta sunt contradictorii. Până la această oră nici Ambasada României şi nici Poliţia din Viena n-au eliberat lista cu persoanele decedate şi cele rănite.

Reprezentantul Societăţii Olimpia Tavel, Mihai Huzău se află la Viena pentru a acorda sprijin răniţilor, dar şi aparţinătorilor celor decedaţi. Microbuzul implicat în accident este proprietatea societăţii mai sus amintite.
Din datele pe care le deţinem până la această oră s-ar părea că fetiţa, femeia care o însoţea (mamica sau bunica), dar şi o femeie din Craiova sunt rănite. Ceilalţi pasageri, inclusiv şoferul şi-au pierdut viaţa în urma impactului violent. Şoferul microbuzului este un tânăr din judeţul Satu Mare, colaborator al firmei.

„În cursul dimineţii zilei de duminică, 10 septembrie 2017, unul dintre microbuzele agenţiei noastre a fost implicat într-un accident grav în Austria, pe traseul de întoarcere din Germania spre România.

Datorită faptului că sistemul de monitorizare al maşinii ne indica staţionarea nejustificată de câteva ore a acesteia, am încercat să contactăm şoferul pentru a afla motivul. Pentru că şoferul nu a răspuns apelurilor noastre, am sunat pe rând pasagerii pe care îi aveam în listă, dar nici unul dintre aceştia nu a raspuns, moment în care am contactat poliţia din zona în care se afla staţionată maşina şi am aflat de tragicul eveniment dar fără nici un detaliu suplimentar.

Imediat ce am aflat despre accident, unul dintre directorii agenţiei s-a deplasat de urgenţă în Austria, la faţa locului, fiind în acest moment în contact cu autorităţile locale şi echipa consulară mobilă care monitorizează acest eveniment. Garantăm, astfel, o transparenţă totală în furnizarea informaţiilor noi pe care le vom obţine de la locul accidentului, imediat ce le vom primi.

Deocamdată nu ştim exact cauza accidentului deoarece poliţia din Austria ne-a spus că ne vor furniza detalii imediat după finalizarea anchetei. Din păcate, în acest accident şi-au pierdut viaţa cinci cetăţeni români, alţi trei fiind răniţi.

Agenţia va face tot ce este posibil pentru repatrierea trupurilor neînsufleţite. De asemenea, pentru persoanele rănite, agenţia va asigura permanent comunicarea cu rudele acestora precum şi sprijin logistic dacă este necesar. Comunicarea se face telefonic, orice informaţie nouă fiind comunicată imediat pe această cale.

Regretăm nespus acest tragic eveniment, fiind de altfel singurul incident cu victime în peste 15 ani de activitate a agenţiei.” se arată într-un comunicat de presă al Societăţii Olimpia Travel.

Vă reamintim că duminică, un microbuz înmatriculta în România a fost implicat într+un accident de circulaţie lângă Viena.

„Cinci cetăţeni au decedat iar trei au fost răniţi, dintre care doi se află în stare gravă. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. În acest sens, o echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice se deplasează la spitalul unde se află internaţi cetăţenii români, pentru a obţine detalii cu privire la starea de sănătate a acestora şi pentru a acorda asistenţă consulară. Misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces şi a repatrierii trupurilor neînsufleţite”, precizează MAE.

Abonează-te acum Online!
 1. ado a spus: 13 septembrie 2017, ora 10:32

  Ar trebui o limita de virsta,dupa tine ,nu ?

 2. Andreea a spus: 12 septembrie 2017, ora 16:35

  Anul trecut a mai murit un sofer al acestei firme si avea experienta. Din pacate oricata experienta ai avea un mediu de lucru stresant poate avea asemenea rezultate.

 3. Calin a spus: 12 septembrie 2017, ora 12:45

  ..hai sa nu mai vorbim prostii, si eu am mers in Germania cu microbusul unei firme arhicunoscute de la noi iar in Munchen soferu adormise la volan, noroc ca il trezise cel din dreapta inainte sa intram in piloanele din tunel. SOFERUL AVEA 40 DE ANI SI EXPERIENTA!! Experienta e 0 cand adormi la volan…si sa nu mai vorbim… cei mai prosti soferi in judetul nostru sunt babalaci..cine conduce stie foarte bine…D-zeu sa-i odihneasca pe cei morti si sa-i ajute pe cei vii!!

 4. parearea mea a spus: 12 septembrie 2017, ora 10:38

  CE FERICIRE PE CEL CARE A LASAT UN MICROBUZ DE OAMENI PE MANA UNUI COPIL!!!!! (21 ANI). CATĂ EXPERIENTA POATE AVEA UN ASEMENEA OM, CATA PUTERE SA CONDUCA ATATA DRUM SI ATATA TIMP? CATE ORE O FI CONDUS OMUL PANA SI DIN VIENA?
  GRABA STRICA TREABA, DAR OMOARA OAMENI!!!!! TRAGEDIE SI IAR TRAGEDIE!

 5. wwwsuporter ro a spus: 11 septembrie 2017, ora 19:19

  astea sant urmarile angajari tinerilor fara experienta ca si conducatori auto pt firme nu conteaza daca ai experienta sau nu e musai sa aduca profit se vede rezultatul

 6. wwwsuporter ro a spus: 11 septembrie 2017, ora 19:18

  astea sant urmarile angajari tinerilor fara experienta ca si conducatori auto pt firme nu conteaza daca ai experienta sau nu e musi sa aduca profit se vede rezultatul

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.