00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Şedinţă tensionată în PNL Rareş Bogdan a rămas pe dinafară. Titlul emisiunii: Adrian Albu, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan.(reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 02.35 Ne Cheamă Natura 03.40 Concert Samus Quit Art - la Poesis 04.30 Cultură, Comemorare de ziua eroilor la Gerăuşa. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct (HU), cu Eva Laczko, invitat: Lochli Tunde, Kegyes David. Titlul emisiuni: Ce-i nou în Casa Zâmbetelor.(reluare) 09.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cîmpan Eleonora. Titlul emisiunii: Meritrocraţia în sănătate. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 10.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cristian Chindriş. Titlul emisiuni: Rolul bisericii în comunitatea rurală. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Şedinţă tensionată în PNL Rareş Bogdan a rămas pe dinafară. Titlul emisiunii: Adrian Albu, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 14.30 Teleshopping 14.45 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 15.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 16.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 18.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Portret de artist 26.06.2019

Începe lupta pentru promovarea în Liga a 3-a!

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

CSM Satu Mare – Minerul Rodna, de la ora 18:00

Ziua de sâmbătă, 15 iunie, ne rezervă manşa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a de fotbal. În ceea ce ne priveşte pe noi, CSM Satu Mare joacă pe teren propriu împotriva Minerului Rodna, campioana judeţului Bistriţa-Năsăud.

Sătmărenii trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită să facă pasul în eşalonul al treilea. Dar nu va fi deloc uşor.

De vreo câteva sezoane barajul se joacă în sistem tur-retur, ceea ce avantajează într-un fel echipele deoarece pot avea o susţinere mai mare din partea suporterilor. Partea proastă e că CSM Satu Mare joacă meciul decisiv în deplasare. Lucru ce o obligă să încerce să obţină un succes categoric, pentru a-şi face viaţa mai uşoară înaintea meciului din 22 iunie.

De când s-a trecut la sistemul tur-retur, campioana Sătmarului a jucat mereu primul meci acasă. Ne amintim aici de Olimpia II când după 2-0 acasă, a pierdut în deplasare la Lucefărul Bălan cu 2-5. Recolta Dorolţ s-a calificat la “masa verde” în Liga a 3-a, după care Unirea Tăşnad a câştigat meciul din faţa propriilor suporteri, scor 2-1, pentru ca în deplasare să se impună din nou cu scorul de 3-1 contra celor de la Dumbrava Gâlgău. Iar la capătul sezonului trecut, Energia Negreşti n-a avut drept de participare la baraj şi Gloria Bistriţa s-a dus în Liga a 3-a.

Dar să revenim în zilele noastre. De la început CSM Satu Mare a avut obiectivul promovarea într-o ligă superioară. S-au adus jucători experiementaţi cu care se atacă acum promovarea. După un parcurs perfect de campionat, echipa antrenată de Zoltan Ritli a ajuns în finala judeţului Satu Mare unde a dispus de Talna Oraşu Nou cu 3-0 şi 1-2. În ceea ce priveşte lotul, ştim că s-a recuperat portarul Curileac şi că Vădan şi Bordac sunt indisponibili.

“Este o echipă tare cu jucători care au fost pe la Bistriţa. Un adversar incomod, mereu echipele din acea zonă au avut un joc aspru, cu determinare. Totuşi, sperăm să luăm un avans suficient de consistent încât să nu mai avem emoţii în retur”, ne-a declarat Zoltan Ritli, antrenorul clubului sătmărean.

Minerul Rodna a cucerit titlul de campioană chiar în ultima etapă când a învins-o în playoff pe ACS Dumitra cu 4-2. Cei mai periculoşi jucători de la echipa bistriţeană sunt Lazăr Boldiş şi Alexandru Boldiş, jucători cu 43, respectiv 21 de goluri în actualul sezon.

Formaţii probabile:
CSM Satu Mare: Curileac – Ţoca, Svarczkopf, R. Ritli, Ionescu, B. Nyilvan, Şimon, Chitaş, Faur, Cădar, R. Nyilvan.
Minerul Rodna: Avram – Pantelimon, Boldiş, A. Capră, C. Capră, Hoza, V. Munteanu, Pioraş, Popârţac, Talpoş,Viliczki.

Doar trei campioane sătmărene au promovat în ultimii 10 ani

În rândurile următoare vă prezentăm ultimele 10 campioane ale judeţului Satu Mare. Doar trei dintre ele au reuşit să facă pasul într-un eşalon superior. Acum este rândul echipei CSM Satu Mare. Cel puţin aşa sperăm.

2009-2010: Victoria Carei
2010-2011: FC Olimpia (promovată)
2011-2012: Someşul Cărăşeu
2012-2013: Someşul Cărăşeu
2013-2014: Someşul Oar
2014-2015: FC Olimpia II
2015-2016: Recolta Dorolţ (promovată)
2016-2017: Unirea Tăşnad (promovată)
2017-2018: Energia Negreşti
2018-2019: CSM Satu Mare

Meciul de azi de la Satu Mare va fi arbitrat de Dan Dreve (Cluj-Napoca) la centru, Radu Despa (Baia Mare) şi Cristian Lucaci (Baia Mare) la cele două margini. Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca), Leontin Moga (Zalău).

Meciul se va desfăşura pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan, de la ora 18:00.

Meciurile de baraj

Azi se joacă toate meciurile manşei tur de la baraj. Returul se va juca pe 22 iunie, de la ora 17:30. Se întâlnesc la baraj:
• CSM Satu Mare – Minerul Rodna
• Pescăruşul Sarichioi Junior – Poseidon Limanu
• Viitorul Ianca – Mausoleul Mărăşeşti
• Dunărea de Jos Galaţi – ASF Team Săgeata
• Mihai Bravu – CS Blejoi
• Recolta Ghe. Doja – Viitorul Pantelimon
• Mostiştea Ulmu – Carmen Bucureşti
• CSM Slatina – Gloria Corneşti
• Unirea Brânceni – Tractorul Cetate
• Real Bradu – Viitorul Dăeşti
• CS Strehaia – Gilortul Tg. Cărbuneşti
• Progresul Pecica – Retezatul Haţeg
• Voinţa Lupac – Fortuna Becicherecu Mic
• CSM Tg. Mureş – Sportul Petreşti
• Stăruinţa Zagon – Olimpic Zărneşti
• Gheorgheni – Viitorul Şelimbăr
• CS Floreşti – CSC Sânmartin
• Viitorul Ulmeni – Unirea Mirşid
• Viitorul Liteni – Ozana Tg. Neamţ
• CSM Bacău – Viitorul Albeşti

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.