Începe din nou Rabla pentru Electrocasnice

Vineri, 17 iunie, se dă startul unei noi sesiuni de înscrieri a progamului Rabla pentru Electrocasnice. Cei care doresc să îşi schimbe frigiderul, maşina de spălat sau chiar laptopul, pot primi de la stat prin acest program tichete în valoare de 300 sau chiar 500 de lei. Programul vine şi cu o schimbare anul acesta. Mai exact, românii nu vor mai primi vouchere pentru televizoare noi. Iar bugetul a fost majorat în acest an cu 25 de milioane de lei, ajungându-se la o sumă de 100 de milioane de lei. Cei care doresc să primească vouchere de la stat pentru a-şi cumpăra aparate electrocasnice, trebuie mai întâi să îşi facă un cont pe site-ul electrocasnice.afm.ro.
Prima sesiune de înscriere în program va fi în perioada 17 -23 iunie, după care, din 24 iunie va începe rezervarea voucherelor. Într-o primă etapă se vor lua tichetele pentru maşini de spălat, după care din luna iulie va începe rezervarea voucherelor pentru laptopuri.
În acest an, valoarea tichetelor este la fel ca anul trecut, chiar dacă bugetul a fost majorat cu 25 de milioane de lei. Astfel că pentru maşinile de spălat se vor acorda vouchere de 400 de lei, la fel şi pentru frigidere şi aparate de aer condiţionat. Cele mai mari tichete se vor da pentru laptopuri, adică 500 de lei şi doar 300 de lei pentru tablete.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517