17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Incendiu violent la Negreşti-Oaş! Au intervenit 12 pompieri cu 2 autospeciale (Video)

Scris de Matei Larisa, 17 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un incendiu extrem de violent a izbucnit în cursul nopţii de 16 spre 17 iulie, în jurul orei 00:55, la o anexă gospodărească din Negreşti Oaş. La faţa locului s-au deplasat 12 pompieri cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor şi o ambulanţă SMURD, iar la sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta violent la întreaga anexă.

Concomitent cu realizarea dispozitivelor de stingere, salvatorii au intervenit pentru eliberarea animalelor surprinse în interior: cinci porci, şase găini, un cal şi un mânz. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, care a suferit arsuri la tălpi în încercarea de a salva animalele până la sosirea pompierilor, respectiv unei femei, proprietara casei învecinate, care a suferit un atac de panică.

Pompierii au intervenit mai bine de 4 ore şi jumătate, reuşind să protejeze casa de locuit, care era corp comun cu anexa incendiată, dar şi cele două case învecinate aflate la distanţe foarte mici.

În incendiul izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric la un cablu electric defect, au ars aproximativ 10 tone de fân, aproximativ 30 mc de lemne de foc, acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp şi un porc. De asemenea, de mare folos le-a fost pompierilor hidrantul stradal situat chiar în faţa casei, reducând astfel timpul necesar realimentarii cu apă necesară stingerii.

VIDEO:

#Video Incendiu violent anexă gospodărească Negreşti Oaş Azi noapte la ora 00:55, pompierii negreşteni au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Negreşti Oaş.La sosirea forţelor, 12 pompieri cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor şi o ambulanţă SMURD, incendiul se manifesta violent la întreaga anexă. Concomitent cu realizarea dispozitivelor de stingere, salvatorii au intervenit pentru eliberarea animalelor surprinse în interior: cinci porci, şase găini, un cal şi un mânz. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, care a suferit arsuri la tălpi în încercarea de a salva animalele până la sosirea pompierilor, respectiv unei femei (proprietara casei învecinate), care a suferit un atac de panică. Pompierii au intervenit mai bine de 4 ore şi jumătate, reuşind să protejeze casa de locuit, care era corp comun cu anexa incendiată, dar şi cele două case învecinate aflate la distanţe foarte mici.În incendiul izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la un cablu electric defect, au ars aproximativ 10 tone de fân, aproximativ 30 mc de lemne de foc, acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp şi un porc.De mare folos le-a fost pompierilor hidrantul stradal situat chiar în faţa casei, reducând astfel timpul necesar realimentarii cu apă necesară stingerii.#pompierii #SMURD #incendiu

Publicată de ISU SATU MARE pe Miercuri, 17 iulie 2019

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.