18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

Incendiu la Spitalul Judeţean Satu Mare

Scris de I. Z., 07 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Miercuri, 7 noiembrie, în jurul orei 18.10, la subsolul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare a izbucnit un incendiu.

Mai multe maşini de pompieri au intervenit la faţa locului. Din fericire, focul a fost stins în scurt timp.

Incendiul a izbucnit de la un tablou electric. Au ars mai multe bucăţi de lenjerie depozitate în încăperea respectivă.

Pe adresa redacţiei am primit următorul comunicat:

   „În sera zilei de 07.11.2018, într-o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Locaţia I, a izbucnit un incendiu. Focarul de incendiu a fost depistat de angajaţii Spitalului la croitoria din cadrul unităţii, într-o încăpere în care se depozitează lenjeria uzată. Imediat după ce a fost descoperit incendiul a fost anunţat ISU Satu Mare care a intervenit de urgenţă cu mai multe autospeciale, focarul de incendiu fiind lichidat în scurt timp. 

 Fumul rezultat de pe urma incendiului a pătruns în câteva încăperi şi pe holurile situate la parterul clădirii A, motiv pentru care au fost evacuaţi temporar câţiva pacienţi şi vizitatori aflaţi în incintă.

 Pe perioada intervenţiei specialiştilor ISU, şi alte cîteva minute după intervenţie, a fost întreruptă parţial alimentarea cu energie electrică în corpul A al clădirii Spitalului. Întreruperea nu a afectat secţiile de Terapie Intensivă, Bloc Operator, Săli de Naştere, Unitate de  Primiri Urgenţe, CT, Radiologie etc.

  Niciunul dintre pacienţii internaţi în secţiile SJU Satu Mare, şi nici personalul de serviciu, nu a avut de suferit de pe urma acestui incendiu.

 Conducerea SJU Satu Mare aduce mulţumiri pe această cale personalului ISU Someş Satu Mare pentru promptitudinea şi profesionalismul cu care s+a intervenit pentru lichidarea focarului de incendiu.

                                                  Constantin Demian

                                              Purtător de cuvânt SJU Satu Mare”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.