20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

Incendiu la Spitalul Judeţean Satu Mare

Scris de I. Z., 07 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Miercuri, 7 noiembrie, în jurul orei 18.10, la subsolul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare a izbucnit un incendiu.

Mai multe maşini de pompieri au intervenit la faţa locului. Din fericire, focul a fost stins în scurt timp.

Incendiul a izbucnit de la un tablou electric. Au ars mai multe bucăţi de lenjerie depozitate în încăperea respectivă.

Pe adresa redacţiei am primit următorul comunicat:

   „În sera zilei de 07.11.2018, într-o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Locaţia I, a izbucnit un incendiu. Focarul de incendiu a fost depistat de angajaţii Spitalului la croitoria din cadrul unităţii, într-o încăpere în care se depozitează lenjeria uzată. Imediat după ce a fost descoperit incendiul a fost anunţat ISU Satu Mare care a intervenit de urgenţă cu mai multe autospeciale, focarul de incendiu fiind lichidat în scurt timp. 

 Fumul rezultat de pe urma incendiului a pătruns în câteva încăperi şi pe holurile situate la parterul clădirii A, motiv pentru care au fost evacuaţi temporar câţiva pacienţi şi vizitatori aflaţi în incintă.

 Pe perioada intervenţiei specialiştilor ISU, şi alte cîteva minute după intervenţie, a fost întreruptă parţial alimentarea cu energie electrică în corpul A al clădirii Spitalului. Întreruperea nu a afectat secţiile de Terapie Intensivă, Bloc Operator, Săli de Naştere, Unitate de  Primiri Urgenţe, CT, Radiologie etc.

  Niciunul dintre pacienţii internaţi în secţiile SJU Satu Mare, şi nici personalul de serviciu, nu a avut de suferit de pe urma acestui incendiu.

 Conducerea SJU Satu Mare aduce mulţumiri pe această cale personalului ISU Someş Satu Mare pentru promptitudinea şi profesionalismul cu care s+a intervenit pentru lichidarea focarului de incendiu.

                                                  Constantin Demian

                                              Purtător de cuvânt SJU Satu Mare”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.