24.04.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Farcău, Beniamin Urs, Marius Orha. Titlul emisiunii: Iohannis refuză toate cele trei propuneri de miniştri.(reluare) 01.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea – raport la 4420 de zile. 02.50 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 04.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan invitat: Dan Brumboiu. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii:Sfaturi pentru Sărbătorile Pascale. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitaţi: Marcu Greta, Zell Stefan. Titlul emisiunii: Să facem cunoştinţă cu Casa Buki.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cristian Boloş. Titlul emisiunii: Săptămâna Patimilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Farcău, Beniamin Urs, Marius Orha. Titlul emisiunii: Iohannis refuză toate cele trei propuneri de miniştri.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Adriana Hagău, Mircea Muncean. Titlul emisiunii: Avortul în România. 14.00 Teleshopping 14.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii:Sfaturi pentru Sărbătorile Pascale. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan invitat: Dan Brumboiu. 16.15 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi: Ioana Borodi, Liviu Ivasuc. Titlul emisiunii: Sătmărenii se descurcă excelent la Independenţa Baia Mare. 17.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Îmbracă un copil de Sfintele Paşti. 17.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Deputat Romeo Nicoară raport din parlament. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea – raport la 4420 de zile.

Incendiu la Spitalul Judeţean Satu Mare

Scris de I. Z., 07 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Miercuri, 7 noiembrie, în jurul orei 18.10, la subsolul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare a izbucnit un incendiu.

Mai multe maşini de pompieri au intervenit la faţa locului. Din fericire, focul a fost stins în scurt timp.

Incendiul a izbucnit de la un tablou electric. Au ars mai multe bucăţi de lenjerie depozitate în încăperea respectivă.

Pe adresa redacţiei am primit următorul comunicat:

   „În sera zilei de 07.11.2018, într-o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Locaţia I, a izbucnit un incendiu. Focarul de incendiu a fost depistat de angajaţii Spitalului la croitoria din cadrul unităţii, într-o încăpere în care se depozitează lenjeria uzată. Imediat după ce a fost descoperit incendiul a fost anunţat ISU Satu Mare care a intervenit de urgenţă cu mai multe autospeciale, focarul de incendiu fiind lichidat în scurt timp. 

 Fumul rezultat de pe urma incendiului a pătruns în câteva încăperi şi pe holurile situate la parterul clădirii A, motiv pentru care au fost evacuaţi temporar câţiva pacienţi şi vizitatori aflaţi în incintă.

 Pe perioada intervenţiei specialiştilor ISU, şi alte cîteva minute după intervenţie, a fost întreruptă parţial alimentarea cu energie electrică în corpul A al clădirii Spitalului. Întreruperea nu a afectat secţiile de Terapie Intensivă, Bloc Operator, Săli de Naştere, Unitate de  Primiri Urgenţe, CT, Radiologie etc.

  Niciunul dintre pacienţii internaţi în secţiile SJU Satu Mare, şi nici personalul de serviciu, nu a avut de suferit de pe urma acestui incendiu.

 Conducerea SJU Satu Mare aduce mulţumiri pe această cale personalului ISU Someş Satu Mare pentru promptitudinea şi profesionalismul cu care s+a intervenit pentru lichidarea focarului de incendiu.

                                                  Constantin Demian

                                              Purtător de cuvânt SJU Satu Mare”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.