Incendiu devastator la un club celebru din Mamaia | Informaţia Zilei

Incendiu devastator la un club celebru din Mamaia

Scris de Cristina Bursuc, 14 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luni noapte în staţiunea Mamaia, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe litoral, Silence, fostul club Bamboo, a căzut pradă flăcărilor.

Zeci de pompieri şi autospeciale au intervenit imediat pentru că focul ameninţa să se extindă şi la celelalte localuri din cauza vântului. Flăcările au fost atât de puternice şi temperatura atât de mare încât nu se putea sta la o distanţă mai mică de 50 de metri. După aproape patru ore, militarii au reuşit să localizeze incendiul. Doi dintre pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că s-au intoxicat cu fum. În interior se aflau câţiva angajaţi însă niciunul nu a fost rănit. Se pare că vâlvătaia ar fi pornit de la o terasă aflată lângă local şi, în doar 20 de minute, a înghiţit întreaga construcţie.

În 2017 şi în 2018, autorităţile i-au amendat pe proprietarii clubului pentru că nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu.

Abonează-te acum Online!
  1. Robi a spus: 14 august 2019, ora 09:33

    E intentionat dat focul sa ia banii din asigurari.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517