14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Încă un deputat PSD trece la Pro România

Încă un parlamentar PSD se înscrie în partidul lui Victor Ponta, Pro România. Deputatul Alexandru Bălănescu a trecut de la PSD la Pro România. Anunţul a fost făcut miercuri, de Ion Mocioalcă, secretarul general al formaţiunii conduse de Victor Ponta.

„Echipa ProRomânia se întăreşte!! Îi urăm bun venit deputatului Alexandru Bălănescu, Pro România Mehedinţi , noul nostru coleg! Împreună suntem puternici, pentru români, pentru România!”, a scris miercuri dimineaţă, Ion Mocioalcă, pe Facebook.

Alexandru Bălănescu este deputat ales în circumscripţia electorala nr. 27 Mehedinţi, validat pe listele Partidului Social Democrat.

Alexandru Bălănescu este absolvent al Facultăţii de Drept – Universitatea Bucureşti. a profesat ca avocat, procuror, iar în 2001 a intrat în Partidul Social Democrat. Pe listele PSD a fost ales consilier judeţean. A avut doupă mandate în fruntea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Mehedinţi. Tot pe listele PSD a fost ales deputat. Acum, Alexandru Bălănescu a decis să părăsească PSD şi să se alăture foştilor colegi care au decis să-l urmeze pe Victor Ponta.

Abonează-te acum Online!
  1. Colin Pavel a spus: 08 august 2019, ora 19:55

    Trec toti cei care spera sa mai prinda un mandat,si care sigur la PSD nu l-ar mai prinde !!Cam asta cred si unii papagali din Satu Mare…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.