Încă o secţie a Spitalului Judeţean Satu Mare intră în reabilitare | Informaţia Zilei

Încă o secţie a Spitalului Judeţean Satu Mare intră în reabilitare

După începerea reabilitării secţiei de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, a început şi reabilitarea şi modernizarea în totalitate a secţiei de Terapie Intensivă.

Din anul 1973, de la inaugurarea “Spitalului Unificat”, la Terapie Intensivă nu s-au făcut lucrări de reabilitare totală, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, care a adăugat că, printre altele, în timpul lucrărilor se vor schimba toate învelişurile şi sistemul de conducte de alimentare cu oxigen pentru pacienti. De asemenea, secţia se va reorganiza din punct de vedere tehnic, conform celor mai noi cerinţe. Lucrările complexe de modernizare se vor finaliza până la sfârşitul anului, valoarea totală a investiţiei fiind de 2,1 milioane lei cu TVA.

“Multumesc medicilor şi asistenţilor de pe secţie, care şi până acum au muncit responsabil şi datorită cărora secţia a funcţionat fără probleme majore. Sper ca şi de acum încolo să aibă grijă de sănătatea pacienţilor cu aceeaşi dăruire”, a declarat Pataki Csaba.

Pe toată durata reabilitării, pacienţii nu vor avea de suferit din cauza lucrărilor. Aceştia vor fi trataţi în cele mai bune condiţii în spaţiile amenajate în alte secţii ale spitalului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517