Încă o înfrângere înregistrată de Liviu Dragnea | Informaţia Zilei

Încă o înfrângere înregistrată de Liviu Dragnea

Scris de I. Z., 01 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Curtea de Apel Bucureşt a respins, joi, cererea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene în procesul în care fostul lider PSD contestă actuala conducere a partidului. Instanţa a respins cererea fostului lider PSD pentru că solicitările „nu au fost formulate pertinent”.

De asemenea, a fost respinsă şi cererea de sesizare, pe aceeaşi speţă, a Curţii Constituţionale. Asta după ce pe 9 august, Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intervenţie a lui Dragnea într-un proces în care PSD solicita judecătorilor aprobarea modificărilor la statutul partidului şi înregistrarea noii conduceri, rezultate în urma Congresului din 29 iunie. În cadrul procesului au fost depuse două cereri de intervenţie, printre care una formulată de Liviu Dragnea, aflat în penitenciar. Acesta a cerut dizolvarea Organizaţiei PSD Teleroman.

Dragnea a cerut şi dizolvarea PSD deoarece la Congresul din 29 iunie au votat şi reprezentanţii organizaţiei Teleorman.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517