26.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Haiduc, Mariana Sălăgean, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Koczinger Tibor. Titlul emisiunii: An nou, noi provocări pentru Fundaţia Hans Lindner. (reluare) 04.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 04.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Merită să mori din dragoste? 5.30 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Haiduc, Mariana Sălăgean, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier.(reluare) 10.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea păsărilor şi a animalelor mici este o îndeletnicire reconfortabilă. 10.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce se tem oamenii de căsătorie? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Koczinger Tibor. Titlul emisiunii: An nou, noi provocări pentru Fundaţia Hans Lindner. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Haiduc, Mariana Sălăgean, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş, invitat: Teodor Giurgiu.Titlul Emisiunii: Vinurile Cramei Teodor sunt tot mai apreciate. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Bud. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Încă 3-4 zile de vreme călduroasă în Satu Mare

Scris de Eva Laczko, 22 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Au fost ani când în cea de a doua jumătate a lunii octombrie dârdâiam de frig şi nu puteam sta nici în casă fără încălzire. În această toamnă, chiar dacă în septembrie la un moment dat aveam impresia că din vară vom intra direct în iarnă, ne-am putut bucura pe deplin de frumuseţile anotimpului, cu temperaturi de peste zi specifice mai mult perioadei de vară decât pentru toamnă.

Temperaturile neobişnuit de ridicate pentru această perioadă a anului se vor menţine şi zilele următoare pe întregul teritoriu al judeţului Satu Mare şi în toată regiunea, cu valori maxime de 25-26 grade C, iar în următoarele 3-4 zile nici minimele din zori nu vor coborî sub 8-10 grade C. Cerul va rămâne senin, fără precipitaţii pe tot parcursul perioadei, şi aşa se va menţine şi la sfârşitul săptămânii, însă începând de vineri se prognozează o răcire treptată a aerului, cu câte 2-3 grade pe zi, astfel încât spre mijlocul săptămânii viitoare, dacă predicţiile se adeveresc, este posibil să avem parte de valori termice maxime de 10-11 grade C.

Deocamdată şansele de precipitaţii sunt extrem de mici, cu toate că seceta se resimte puternic în întreaga zonă de nord-vest a ţării, chiar şi în regiunea montană, unde a plouat ceva mai mult decât la şes. La altitudini mai mari izvoarele au secat, iar la şes în zonele agricole recolta a fost compromisă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.