16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Şipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenţi şi părinţi. 11.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deşeurilor, în vizorul autorităţilor de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Inaugurare cu premii la Complexul sportiv OneMore

Scris de Vera Pop, 02 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sălile de sport sunt complet echipate cu aparate noi

OneMore, unul dintre cele mai frecventate complexe de sport din municipiul Satu Mare, a avut parte marţi de o inaugurare oficială plină de surprize. Sala este acum complet echipată, aşa că, la fel cum spune şi deviza OneMore (#fărăscuze), administratorii Simion Ternar şi Ramona Herman nu au mai avut nicio scuză să amâne tăierea panglicii.

Despre experienţa de care vă puteţi bucura la OneMore ne-a dat mai multe detalii Ramona Herman: “Noi, împreună staff-ul vă aşteptăm să testaţi noile aparate pe care le-am adus de curând şi în care am investit o sumă destul de importantă.”

Cei care vin la complexul de pe Strada Ştrandului, numărul 4, au de unde să aleagă în materie de sport. Antrenori pasionaţi aşteaptă zi de zi să vă aducă motivaţie şi dorinţă de autodepăşire, fie că vorbim despre Fitness sau despre clasele de MMA, HIIT, Zumba Fitness, MMA Kids, K1, Kango Jumps, Cycling, K1 pentru fete, bodyART, Abs&Cardio şi Kids Group.

Când spui OneMore, spui mai mult decât mişcare. Pe lângă toată aparatura sportivă, sunteţi aşteptaţi la solar, saună şi la drenaj limfatic. Ramona Herman ne-a dat detalii şi în legătură cu ceea ce îi aşteaptă de acum înainte pe cei care frecventează complexul sportiv. Potrivit acesteia, în curând se vor finaliza terenurile de fotbal şi de tenis.

Evenimentul de marţi a venit cu o serie de concursuri cu premii, dar mai ales cu o mulţime de clienţi fideli ai sălii de sport. De la ora 16:00, participanţii s-au întrecut în genoflexiuni, tracţiuni şi împingeri la piept, toate pentru a câştiga unul dintre premiile puse la bătaie.

Mai mult, 50 de sătmăreni norocoşi s-au ales cu surprize în urma tombolei pregătite de organizatori.
Premiile, cu o valoare totală de peste 8.000 de lei au constat în abonamente, tricouri, vouchere, genţi, prosoape, dar şi şedinte de make-up, drenaj limfatic sau şedinţe cu electrostimulare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.