19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Anițaș, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră și os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Artă și bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureșan. 10.30 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat: Virgil Dragoș. Titlul emisiunii: Subvențiile anului 2019 și pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în fața provocărilor vieții. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

În zona Policlinicii CFR se propune amplasarea limitatoarelor de viteză

Scris de Ioan Aniţaş, 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute am fost vizitaţi la redacţie de către I.M., cititor al ziarului nostru. Acesta ne-a spus: „Este înfiorător modul în care o serie de şoferi circulă prin Satu Mare. Nu sunt puţini cei care confundă şoselele sau străzile reşedinţei de judeţ cu pistele de încercare sau cu piste pentru raliuri.

Viteza nu este adaptată, zic eu, cu locul în care circulă. Eu sunt pensionar şi asemeni mie sunt zeci de mii în Satu Mare. Noi, cei de vârsta a treia, nu mai putem să ne deplasăm cu viteza pe care probabil unele persoane aflate la volan şi-o imaginează. Suntem victime sigure în cazul în care nu se respectă viteza şi semnele de circulaţie. Mai concret, mă refer la intrarea de pe strada Corvinilor în intersecţia de la Liceul Economic. Şoferii care intră în intersecţie dinspre strada Corvinilor şi virează la dreapta, pe lângă Policlinica CFR, pentru a ajunge pe Bulevardul Vasile Lucaciu, vin de cele mai multe ori cu viteză. Ei pun în pericol integritatea pietonilor. Înfiinţarea sensului giratoriu, dar şi amplasarea semafoarelor, nu rezolvă fondul problemei. În numele unor cetăţeni care circulă prin zonă ca pietoni mi-aş permite să sugerez Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei Satu Mare să studieze posibilitatea amplasării unor limitatoare de viteză pe asfalt. Poate aşa s-ar rezolva această problemă a vitezei nepermise chiar şi în intersecţie. Presupun că iniţiatorul unui asemenea demers ar putea fi chiar Maskulik Csaba, cel care este city-managerul Sătmarului”.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 15 februarie 2020, ora 11:21

    Sustin propunerea cititorului care este una foarte buna si trebe luat in seama !. Trebuie impanzit orasul cu limitatoare de viteza deoarece majoritatea soferilor sunt indisciplinati si/sau nesimtiti !.

  2. dariana a spus: 13 februarie 2020, ora 17:55

    Verificat in tot orasul unde nu sunt limitatoare de viteza sa se monteze ca sunt prea multi soferi teribiliști care nu acorda prioritate pietonilor

  3. MANTA a spus: 13 februarie 2020, ora 14:15

    Tot orasul este plin de sensuri giratorii,semafoare si limitatoare de viteza.De la Burdea pana la iesirea din oras pe Careiului numarul lor este demn de cartea recordurilor.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.