In urma unui accident rutier tanara P. Anamaria Livia s-a ales cu fractura de baza de craniu

Scris de Ioan Aniţaş, 26 aprilie 2011 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Masini ajunse in sant dupa impactul la iesirea din Livada

Masini ajunse in sant dupa impactul la iesirea din Livada

Marti, 26 aprilie, in jurul orei 9 si 40 de minute, pe Drumul National Livada – Satu Mare, la aproximativ un kilometru de la iesirea din Livada spre Satu Mare a avut loc un accident rutier. Victima P. Anamaria Livia , in varsta de 35 de ani, aflata in autoturismul B-75-SUR, a fost lovita de autorismul MM-18-HGR. Ambele autoturisme se deplasau dinspre Livada spre Satu Mare.

In urma impactului dintre cele doua autoturisme, a fost accidentata grav P. Anamaria Livia , fiind necesara interventia echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Satu Mare.

Potrivit comunicatrului oficial al ISU Satu Mare< “In ziua de 26.04.2011, la ora 09.51, Detasamentul de Pompieri Satu Mare, a intervenit cu 2 autospeciale, sub comanda lt. Cristian Rogoz, pe drumul E 81, între Ciuperceni si Livada, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost  implicate doua autoturisme, unul  marca Opel Zafira cu numarul de înmatriculare MM-18-HGR si celalalt fiind un autoturism Renault Clio cu numarul de înmatriculare B- 75-SUR.

In urma coliziunii, cele doua autoturisme au parasit partea carosabila iar autoturismul Renault Clio a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului soferita P. Anamaria Livia în vârsta de 35 de ani, a ramas încarcerata în autoturism.

S-a actionat cu accesorile din dotare, pentru descarcerarea si scoaterea victimei din autoturismul Renault Clio, dupa care a fost predata echipajelor de la ambulanta”.

In autoturismul victimei se afla si drd. Eugen Fr. Munteanu, de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Agricola (SCDA) Livada. Acesta ne-a spus ca dupa ora 9 si jumatate, impreuna cu victima accidentului rutier, reprezentanta in zona a unei firme de distributie produse agricole se indrepta spre o tarla a statiunii, acolo unde se aflau mai multe utilaje agricole la lucru.

Soferita accidentata a semnalizat schimbarea directiei de mers spre stanga. La cateva secunde masina a fost lovita de Opelul care se deplasa in acelasi sens cu masina accidentata. Soferita Opelului s-a angajat in depasire, iar dupa ce a ajuns in sant a spus ca n-a observat la timp semnalizarea celeilalte masini. Nu mai avea ce face.

Victima descarcerata, care avea capul prins intre un pom din sant si autoturism a fost dusa la Spitalul din Satu Mare. In prima faza a investigatiilor s-a stabilit ca P. Anamaria Livia a suferit fractura de baza de craniu. A fost internata.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.