În Satu Mare nu va curge apă timp de câteva ore! Anunţul Apaserv

Apaserv Satu Mare S.A. execută lucrări de racordare a generatorului de la Uzina de apă Mărtineşti, care necesită scoaterea de sub tensiune şi întreruperea parţială a furnizării apei potabile pe timpul lucrărilor.

Pentru a crea cât mai puţin disconfort, conducerea Apaserv Satu Mare a cerut firmei care va executa lucrarea să lucreze noaptea. Astfel, întrerupea furnizării apei potabile va avea loc în data de 16.03.2023, pe timpul nopţii (de miercuri spre joi), între orele 0:20-3:00, în municipiul Satu Mare şi localităţile adiacente.
Lucrările de racordare la generator sunt parte a unui proiect finanţat din fonduri europene privind dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Satu Mare.

În urma intervenţiei este posibil ca presiunea apei să fie scăzută pentru o scurtă perioadă de timp şi să existe impurităţi.

“Apaserv Satu Mare cere scuze consumatorilor pentru inconvenienţe şi vă rugăm să vă faceţi stocurile necesare de apă. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, este anunţul companiei

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 17 martie 2023, ora 09:38

  Ma adresez in mod special OPC-lui !!!

  In Satu Mare s-a trecut la inlocuirea/schimbarea contoarelor de apa de care am avut nu demult si eu parte.
  Cu aceasta ocazie, dupa verificarea numerelor de pe contoare din paretea ambelor parti de ce nu se intocmeste un Proces Verbal de predare-primire asa cum ar trebui sa fie semnat de ambele parti ca totul sa fie in regula ???.
  In cazul meu, nefiind intocmit acest P.V. la fata locului , operatorii mi-au mai adaugat inca 10 m.c. in plus neconsumati pe care acum eu trebuie sa dovedesc in lipsa contorului ridicat de acestia.
  Ce parere aveti, procedura a fost corecta fata de mine sau asistam la un abuz in serviciu si jaf organizat din partea Apaserv ???…Oare cu cati consumatori au mai procedat acestia la fel ???. Cati consumatori de buna credinta au fost fraieriti in felul acesta ?.
  Daca nu voi reusi sa-mi rezolv problema cu acestia ne vom reantalni in curand cu dovezile concludente pe masa !!!.
  Ca urmare, ATENTIE !!!! cetateni cu cei care vin sa va schimbe contorul de apa !!!. Faceti poze de pe contoare ca altfel riscati sa fiti fraieriti !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517