14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

În orele de vârf, pe traseul 18 din Satu Mare nu este suficient un autobuz de capacitate mică

Scris de Ioan Aniţaş, 08 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Înrăutăţirea vremii pare să fie motivul pentru care este în creştere numărul sătmărenilor care apelează la serviciile transportului urban de călători. Culmea este că, potrivit unor călători, nu există o corelare între capacitatea mijlocului de transport şi numărul călătorilor.

Pe această temă am fost sunaţi la redacţie de către cititoarea noastră Carmen Marin, care printre altele ne-a rugat să inserăm în coloanele ziarului nostru următorul text, care se constituie într-o solicitare adresată şi pe această cale conducerii unităţii prestatoare: „De o vreme sunt probleme deosebite în ceea ce priveşte modul de deservire a traseului parcurs de autobuzul nr. 18, care circulă şi prin cartierul Micro 17. La orele de vârf călătorii nu încap în mijlocul de transport care deserveşte această zonă, dovedindu-se mai mereu neîncăpător. Dacă pe parcursul zilei s-ar putea să fie suficient un autobuz de capacitate mică, la orele de vârf un asemenea mijloc de transport nu poate face faţă. Sunt numeroşi adulţi, dar şi o serie de elevi care se deplasează spre centrul reşedinţei de judeţ. În numele majorităţii locuitorilor cartierului, solicit conducerii unităţii prestatoare să facă o analiză aplicată asupra afluxului de călători pe această linie, cu preponderenţă în orele de vârf, şi să ia deciziile care se impune pentru a avea o activitate eficientă, dar şi pentru buna deservire a călătorilor pe acest traseu. Poate că sunt şi alte linii în această situaţie, dar nu mă pot erija în purtătorul de cuvânt al tuturor sătmărenilor”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.