09.04.2020a 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Concurs d epescuit la Turulung 04.40 Festival de teatru 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 09.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 10.50 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Fotbalul este suspendat în această perioadă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 16.20 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Unicitatea sărbătorii Floriilor. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

În orele de vârf, pe traseul 18 din Satu Mare nu este suficient un autobuz de capacitate mică

Scris de Ioan Aniţaş, 08 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Înrăutăţirea vremii pare să fie motivul pentru care este în creştere numărul sătmărenilor care apelează la serviciile transportului urban de călători. Culmea este că, potrivit unor călători, nu există o corelare între capacitatea mijlocului de transport şi numărul călătorilor.

Pe această temă am fost sunaţi la redacţie de către cititoarea noastră Carmen Marin, care printre altele ne-a rugat să inserăm în coloanele ziarului nostru următorul text, care se constituie într-o solicitare adresată şi pe această cale conducerii unităţii prestatoare: „De o vreme sunt probleme deosebite în ceea ce priveşte modul de deservire a traseului parcurs de autobuzul nr. 18, care circulă şi prin cartierul Micro 17. La orele de vârf călătorii nu încap în mijlocul de transport care deserveşte această zonă, dovedindu-se mai mereu neîncăpător. Dacă pe parcursul zilei s-ar putea să fie suficient un autobuz de capacitate mică, la orele de vârf un asemenea mijloc de transport nu poate face faţă. Sunt numeroşi adulţi, dar şi o serie de elevi care se deplasează spre centrul reşedinţei de judeţ. În numele majorităţii locuitorilor cartierului, solicit conducerii unităţii prestatoare să facă o analiză aplicată asupra afluxului de călători pe această linie, cu preponderenţă în orele de vârf, şi să ia deciziile care se impune pentru a avea o activitate eficientă, dar şi pentru buna deservire a călătorilor pe acest traseu. Poate că sunt şi alte linii în această situaţie, dar nu mă pot erija în purtătorul de cuvânt al tuturor sătmărenilor”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.