În orele de vârf, pe traseul 18 din Satu Mare nu este suficient un autobuz de capacitate mică | Informaţia Zilei

În orele de vârf, pe traseul 18 din Satu Mare nu este suficient un autobuz de capacitate mică

Scris de Ioan Aniţaş, 08 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Înrăutăţirea vremii pare să fie motivul pentru care este în creştere numărul sătmărenilor care apelează la serviciile transportului urban de călători. Culmea este că, potrivit unor călători, nu există o corelare între capacitatea mijlocului de transport şi numărul călătorilor.

Pe această temă am fost sunaţi la redacţie de către cititoarea noastră Carmen Marin, care printre altele ne-a rugat să inserăm în coloanele ziarului nostru următorul text, care se constituie într-o solicitare adresată şi pe această cale conducerii unităţii prestatoare: „De o vreme sunt probleme deosebite în ceea ce priveşte modul de deservire a traseului parcurs de autobuzul nr. 18, care circulă şi prin cartierul Micro 17. La orele de vârf călătorii nu încap în mijlocul de transport care deserveşte această zonă, dovedindu-se mai mereu neîncăpător. Dacă pe parcursul zilei s-ar putea să fie suficient un autobuz de capacitate mică, la orele de vârf un asemenea mijloc de transport nu poate face faţă. Sunt numeroşi adulţi, dar şi o serie de elevi care se deplasează spre centrul reşedinţei de judeţ. În numele majorităţii locuitorilor cartierului, solicit conducerii unităţii prestatoare să facă o analiză aplicată asupra afluxului de călători pe această linie, cu preponderenţă în orele de vârf, şi să ia deciziile care se impune pentru a avea o activitate eficientă, dar şi pentru buna deservire a călătorilor pe acest traseu. Poate că sunt şi alte linii în această situaţie, dar nu mă pot erija în purtătorul de cuvânt al tuturor sătmărenilor”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517