00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 02.00 Ne Cheamă Natura 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 04.10 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 05.05 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Crăciun. Titlul emisiuni: De ce are PSD cei mai buni candidaţi la alegerile europarlamentare?(reluare) 10.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, Preşedintele ALDE întâlnire cu alegători la Satu Mare.(reluare) 15.30 Portret de artist, invitat: Dumitru Iederan 16.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.15 Reportaj la Sâmbra Oilor 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament medical în străinătate. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, Ludovic Orban a găsit la Satu Mare o organizaţie PNL puternică. (reluare) 23.30 Cultură – Performanţe istorice pentru învătământul sătmărean. 21.05.2019

În judeţ sunt 95 de posturi titularizabile în învăţământ

Scris de Vasile Nechita, 14 martie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare a publicat lista cu posturile şi fracţiunile de normă care trebuie ocupate în anul şcolar următor. Deşi sunt 2.291 de coduri pentru catedre complete sau incomplete, oferta pentru concursul de titularizare care va fi în vară este foarte redusă.


Din cele 95 de posturi titularizabile, unele sunt propuse pentru titularizare pe articolul 253 din Legea Educaţiei Naţionale cu note din anii anteriori sau sunt la completare de normă, ori la pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ. Cele mai multe norme sunt la educatoare şi învăţători, dar multe din aceste norme sunt viabile un an, iar cele care sunt declarate vacante au fost deja marcate ca fiind propuse spre atribuire profesorilor care deja sunt în unităţile şcolare respective.

Înscrierile pentru titularizare

Posturile şi fracţiunile de normă care au fost publicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare vor fi puse mai întâi la dispoziţia cadrelor didactice care trebuie să îşi completeze norma didactică în altă unitate şcolară. Aceştia pot avea acces la ofertă numai dacă au depus cerere pentru completarea normei, iar orele vor fi acordate în şedinţă publică.

Lista cu profesorii disponibilizaţi

La solicitarea noastră Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare nbe-a comunicat următoarele: ”La sediul ISJ Satu Mare este publicată, prin afişare, lista cadrelor didactice care intră în restrângere de activitate, începând cu data de 1 septembrie 2019.
Pe pagina web a inspectoratului şcolar va fi publicată, în data de 14 martie 2019, lista cu punctajele cadrelor didactice care solicită soluţionarea restrângerii de activitate (prevedere a punctului 6 e) din Calendarul mobilităţii)”.
Conform metodologiei, şedinţa de repartizare pe noile posturi va fi pe 27 martie.

Precizări metodologice

Anul acesta s-a revenit asupra situaţiei în care titularii care vor să îşi schimbe catedra pot face acest lucru prin pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ.Tinerii absolvenţi de studii universitare care vor să vină la catedră în anul şcolar următor sau profesorii suplinitori care nu primesc continuitate pe catedra pe care îşi desfăşoară activitatea în prezent se pot înscrie pentru concursul de ocupare a posturilor didactice care vor mai rămâne disponibile. Dosarele de înscriere pentru concurs se vor depune în perioada 16-24 mai. Candidaţii vor susţine şi o inspecţie la clasă, iar proba scrisă va fi pe 17 iulie.

Abonează-te acum Online!
  1. C. DURLA a spus: 15 martie 2019, ora 00:22

    Îmi doresc ca să fac ceea ce alţii nu au reuşit : şcoala blaga cea mai bună şcoală din judeţ (de pe malul drept, că mai mult nu pot!).
    Cei de la Moisil (unde eu sunt ,titular) ma cam deranjează, dar —-
    va spun, de câte ori va fi nevoie până când veţi înţelege, că nu e rândul analfabeţilor să ne conducă.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.