Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

În judeţ s-au obţinut producţii istorice la porumb, grâu şi floarea-soarelui

Scris de Ioan Aniţaş, 14 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cules de porumb in satul Ruseni, comuna Paulesti

Cules de porumb in satul Ruseni, comuna Paulesti

Ministrul Daea a declarat că în România s-au realizat 9 recorduri istorice în 2017

Toamna pentru agricultorii implicaţi în sectorul vegetal înseamnă suprapunerea a două sezoane. Unul se referă la recoltatul culturilor de toamnă, iar al doilea la semănat. Acum desigur este şi un moment de bilanţ al activităţii de peste an. Joi, 14 decembrie, conducerea Direcţiei Agricole Judeţene şi câţiva specialişti pe domenii au susţinut o conferinţă de presă.

Pe ordinea de zi a conferinţei de presă au fost înscrise mai multe puncte de interes public. Este vorba despre: Ajutoare de minimis aflate în derulare şi în perspectivă pentru sprijinirea fermierilor din diferite sectoare agricole conform Programului de Guvernareş

Cursuri de calificare acreditate pentru fermieri în scopul mai bunei aplicări a tehnologiilor şi creşterii gradului de absorbţie a fondurilor europeneş Situaţia amenajamentelor pastorale la nivelul judeţului Satu Mareş Starea de vegetaţie a culturilor agricole şi situaţia recoltărilorş Situaţia efectivelor de animale şi a producţiei în zootehnie.

Având în vedere volumul mare de informaţii prezentate de dr. ing. Ioan Cioltean, directorul instituţiei, ing. Fodor Ştefan, director adjunct, ing. Mircea Tudor şi ing. Andrei Ştefan, vă reţinem atenţia cu rezultatele înregistrare în agricultura sătmăreană la principalele culturi agricole.

Rapiţa devine una din culturile atractive, alături de floarea-soarelui

Aşa cum s-a prezentat de către Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, anul 2017 a fost unul deosebit în ceea ce priveşte rezultatele obţinute de fermieri inclusiv în sectorul vegetal.

 

Continuarea o puteţi citi în exclusivitate în ediţia tipărită din data de 15 decembrie.

Abonează-te acum Online!
  1. suporter adevarat a spus: 15 decembrie 2017, ora 18:24

    exact ca pe vremea comunista raportam productie record la produse agricole dar se scumpesc toate produsele bravo domnilor parlamenteri si ministri

  2. IOANA a spus: 15 decembrie 2017, ora 17:49

    PT AIA STAM ASA FRUMOS CU ECONOMIA TARI

    FITI MANDII CA SUNTETI ROMANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.