18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

În etapa de azi din Liga 2, Olimpia joacă în deplasare

Scris de Constantin Demian, 08 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu ASA Târgu Mureş, de la ora 14:00

În etapa intermediară din Liga 2, a 16-a a campionatului, Olimpia Satu Mare joacă în deplasare, la Târgu Mureş, cu ASA. Un meci între două echipe, cu un oarecare nume şi tradiţie, aflate în mare suferinţă, ameninţate cu dispariţia de pe firmamentul fotbalului din România. Dar, la Târgu Mureş, pare să fi reapărut speranţele în timp ce la Satu Mare orizontul este unul întunecat.

Din păcate Olimpia nu poate emite mari pretenţii în acest meci. Lotul a plecat spre Târgu Mureş abia în dimineaţa meciului, cu un microbus. Iar cele 5-6 ore petrecute pe un scaun, într-o poziţie incomodă, se vor reflecta probabil într-un mod negativ asupra prestaţiilor jucătorilor. Dar, cine, ştie, poate jucătorii Olimpiei vor găsi noi resurse şi vom asista la o minune la Târgu Mureş.

Lotul este în linii mari acelaşi cu care s-a abordat meciul de sâmbătă. Va lipsi Bura, suspendat după cartonaşul roşu încasat cu Ripensia şi, probabil, Fl. Mureşan, în continuare accidentat.

Meciul se va dispua cu începere de la ora 14:00, nu 19:00 şi nu va fi televizat de Digi Sport, aşa cum s-a anunţat iniţial. CCA l-a delegat la centru pe arbitrul Andrei Ţiţii (Sibiu), ajutat la cele două margini de Petruţa Iugulescu (Dâmboviţa) şi Mihaela Ţepuşă (Bucureşti). Rezervă va fi Rareş Moca (Cluj-Napoca), iar observatori Dan Jiga (Bistriţa-Năsăud) şi Ciprian Anton (Suceava).

Sătmărenii au plecat în dimineaţa meciului

Iniţial, conducerea clubului Olimpia a programat pentru marţi după amiază plecarea spre Târgu Mureş. Dar, de comun acord s-a decis ca plecarea spre destinaţie să se facă în dimineaţa meciului. S-a preferat această variantă după ce au fost consultaţi şi jucătorii şi antrenorii. În felul acesta, cu banii economisiţi, s-au achitat chiriile pentru jucătorii veniţi din alte oraşe, jucători ameninţaţi cu evacuarea din cauza restanţelor.

Programul etapei cu numărul 16:
• ASA Tg. Mureş – FC Olimpia (14:00)
• Foresta – ASU Politehnica
• Luceafărul – Pandurii Tg. Jiu
• Academica Clinceni – CS Mioveni
• Dacia Brăila – Dunărea Călăraşi (14:00, Digi Sport 1)
• Sportul Snagov – Miroslava
• FC Argeş – CS Afumaţi
• Chindia – CS Baloteşti
• Metaloglobus – Hermannstadt
• Ripensia Timişoara – UTA (ora 19.00/ Digi Sport 1)

Abonează-te acum Online!
  1. unu a spus: 08 noiembrie 2017, ora 13:08

    EXTRAORDINAR CLUBUL PLATESTE CHIRIA??????????????????

  2. unu a spus: 08 noiembrie 2017, ora 13:06

    e totuna cand pleaca au mai plecat si cu 2 zile innaite de meci si tot au pierdut deci macar s anu platesca hotel, si ce daca merg cu microbus , vroiau cu avion sau?? dar cand s-au lafait in cipru 15 zile cum a fost ore?? si la poiana brasov???????? domnule KARDA SE AUDE AU BAGAT OLIMPIA IN FALIMENT

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.