În curând începe licitaţia pentru drumul Satu Mare – Oar

Scris de I. Z., 19 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Centura Municipiului Satu Mare

Procedurile pentru continuarea lucrărilor de construire a centurii municipiului Satu Mare spre Oar avansează într-un ritm foarte bun. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, s-a întâlnit la Bucureşti cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. În urma şedinţei, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că a fost finalizat studiul de fezabilitate pentru drumul rapid şi urmează faza de licitaţie.

„După ce proiectarea va fi încheiată şi lucrările vor fi scoase la licitaţie văd o şansă reală ca acest tronson de drum atât de aşteptat şi de important pentru locuitorii judeţului Satu Mare, să fie finalizat până în 2025. Nu va fi vorba doar de extinderea centurii, ci şi de un nou punct de trecere a frontierei între Oar şi Csenger, care va fi conectat la autostrada M49 din Ungaria şi prin aceasta la reţeaua europeană de autostrăzi, legând astfel judeţul Satu Mare de reţeaua rutieră europeană”, a declarat Pataki Csaba.

Abonează-te acum Online!
  1. Prof.Ioan Sabau a spus: 21 septembrie 2022, ora 10:32

    Prin com.Vetis,cred ca aceasta autostrada este cel mai bine sa treaca pe vechiul amplasament al vechii cai ferate,unde este liber !!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517