În cele din urmă, fiul lui Hagi a fost cumpărat de Rangers | Informaţia Zilei

În cele din urmă, fiul lui Hagi a fost cumpărat de Rangers

Scris de Constantin Demian, 21 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Punct final în telenovela Ianis Hagi. Internaţionalul român este practic transferat la Glasgow Rangers, după ce scoţienii au activat opţiunea de cumpărare a lui Ianis, de la Genk. Rangers urmează să plătească 5 milioane de euro pe fostul jucător al Viitorului din Constanţa.

Ianis Hagi a fost dorit şi de Lazio, locul 2 în Serie A, dar, conform înţelegerii dintre Genk şi Rangers, scoţienii au avut prima opţiune la transfer

Ianis Hagi, format la Viitorul Constanţa, a fost transferat la Fiorentina în 2016 pentru suma de 2 milioane de euro. Dar Hagi junior nu s-a adaptat la Fiorentina, dar nici nu i s-a acordat suficientă încredere, astfel că nu a jucat decât 15 minute în prima echipă a grupării italiene. Astfel, în ianuarie 2018, Hagi senior şi-a luat fiul înapoi pentru 2,8 milioane de euro. Ulterior, în iulie 2019 a ajuns la Genk unde, după câteva meciuri bune şi după schimbarea antrenorului, a fost ţinut mai mult pe bancă. În ianuarie 2020, în urma unei înţelegeri cu Genk, Ianis a ajuns la Rangers, în împrumut. În tricoul scoţienilor a marcat de trei ori şi a oferit două pase decisive în 12 meciuri jucate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345