Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

În ajun de sărbători, ITV vă recomandă o emisiune cu iz dulce

Scris de Ioan Aniţaş, 08 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Prajituri la Odoreu

Prajituri la Odoreu

Sărbătorile religioase mai mari sau mai mici, dar şi duminicile de peste an, impun gospodinelor un efort în plus – realizarea de deserturi, în majoritatea cazurilor prăjituri, după reţele „ca la mama acasă”. Discuţiile avute cu mai multe gospodine ne-au confirmat faptul că unele prăjituri sunt alese în funcţie de sărbătoare, iar altele sunt strict legate de preferinţele membrilor de familie.

Nu de puţine ori, reţetele simple sunt bine primite de unii consumatori. Important este să aibă ingrediente naturale, care au gust şi savoare. Paleta acestor deserturi mai simple sau mai complicate este deosebit de bogată. Mai multe interlocutoare au amintit porloşele cu mere sau brânză, foile cu miere, diversele torturi pentru ocazii sau nu, cozonacul cu nucă, mac sau chiar cu rahat, brioşele, procomigdalele, salamul din biscuiţi şi te miri ce alte bunătăţi, comparativ cu oferta de patiserie de pe piaţă.

Acolo unde există puţină înclinaţie spre activitatea de patiserie, în ciuda faptului că prăjiturile de casă se dovedesc de cele mai multe ori mai scumpe, comparativ cu cele realizate în laboratoare specializate, prăjiturile se regăsesc pe mese în cele mai diverse ocazii.

Iată că postul de televiziune Informaţia TV., prin intermediul emisiunii „Viaţa la ţară” cu Ioan Aniţaş, vă propune o reţetă aparent simplă de tort cu mere. Amănunte privind reţeta, dar şi modul de realizare şi ornare le puteţi ala urmărind sâmbătă, 8 aprilie, începând cu ora 20, postul ITV şi emisiunea menţionată şi în reluare duminică dimineaţă între orele 8 şi 9. Nu ezitaţi. Gazda noastră este o persoană cunoscută multor sătmăreni.

 

Abonează-te acum Online!
  1. Mihaela-Carmen a spus: 08 aprilie 2017, ora 23:27

    Foarte faina emisiune,felicitari si bravo.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.