20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

În ajun de sărbători, ITV vă recomandă o emisiune cu iz dulce

Scris de Ioan Aniţaş, 08 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Prajituri la Odoreu

Prajituri la Odoreu

Sărbătorile religioase mai mari sau mai mici, dar şi duminicile de peste an, impun gospodinelor un efort în plus – realizarea de deserturi, în majoritatea cazurilor prăjituri, după reţele „ca la mama acasă”. Discuţiile avute cu mai multe gospodine ne-au confirmat faptul că unele prăjituri sunt alese în funcţie de sărbătoare, iar altele sunt strict legate de preferinţele membrilor de familie.

Nu de puţine ori, reţetele simple sunt bine primite de unii consumatori. Important este să aibă ingrediente naturale, care au gust şi savoare. Paleta acestor deserturi mai simple sau mai complicate este deosebit de bogată. Mai multe interlocutoare au amintit porloşele cu mere sau brânză, foile cu miere, diversele torturi pentru ocazii sau nu, cozonacul cu nucă, mac sau chiar cu rahat, brioşele, procomigdalele, salamul din biscuiţi şi te miri ce alte bunătăţi, comparativ cu oferta de patiserie de pe piaţă.

Acolo unde există puţină înclinaţie spre activitatea de patiserie, în ciuda faptului că prăjiturile de casă se dovedesc de cele mai multe ori mai scumpe, comparativ cu cele realizate în laboratoare specializate, prăjiturile se regăsesc pe mese în cele mai diverse ocazii.

Iată că postul de televiziune Informaţia TV., prin intermediul emisiunii „Viaţa la ţară” cu Ioan Aniţaş, vă propune o reţetă aparent simplă de tort cu mere. Amănunte privind reţeta, dar şi modul de realizare şi ornare le puteţi ala urmărind sâmbătă, 8 aprilie, începând cu ora 20, postul ITV şi emisiunea menţionată şi în reluare duminică dimineaţă între orele 8 şi 9. Nu ezitaţi. Gazda noastră este o persoană cunoscută multor sătmăreni.

 

Abonează-te acum Online!
  1. Mihaela-Carmen a spus: 08 aprilie 2017, ora 23:27

    Foarte faina emisiune,felicitari si bravo.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.