În 5 octombrie, trafic deviat la Botiz

Scris de I. Z., 04 octombrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Lucrari Botiz

Având în vedere lucrările de revizie realizate pe şina de cale ferată care intersectează drumul DN19- pasajul Botiz, municipiul Satu Mare, Prefectura Satu Mare aduce la cunoştinţa participanţilor la trafic, faptul că miercuri, 5 octombrie 2022, în intervalul orar 8:30-15:00, traficul rutier va fi deviat, după cum urmează:
 
Accesul în municipiul Satu Mare se va realiza pe tronsonul: DN 19 – Str. Şirul Mare- str. Gh. Bariţiu.
Accesul spre localitatea Halmeu, respectiv judeţul Maramureş se va realiza fie pe tronsonul strada Odoreului – DN 19F, fie pe tronsonul Str. Noroieni – str. Şirul Mare – localitatea Botiz.
În vederea evitării oricăror evenimente rutiere, rugăm participanţii la trafic să manifeste o atenţie sporită şi în acelaşi timp răbdare, în cazul în care circulaţia vehiculelor va fi îngreunată.
Totodată, rugăm cetăţenii să respecte indicaţiile poliţiştilor care se vor afla la datorie pentru fluidizarea traficului rutier, şi implicit, menţinerea unui climat de siguranţă, transmite Prefectura Satu Mare.
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517