Hunor regretă lipsa dezbaterilor din campania electorală | Informaţia Zilei

Hunor regretă lipsa dezbaterilor din campania electorală

Scris de Flaviu Bozga, 29 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedinte UDMR, Kelemen Hunor şi candidatul acestei formaţiuni la prezidenţiale regretă lipsa dezbaterilor din campania electorală. Fuga contracandidaţiilor săi de confruntări înseamnă o lovitură dată democraţiei, este de părere liderul UDMR.

„Regret că nu există dezbateri în această campanie, singura dezbatere a fost întâlnirea mea cu Theodor Paleologu la Iaşi şi în Bucureşti, îmi pare rău că ceilalţi candidaţi fug de dezbatere. Prin această fugă, de fapt, ei aduc un lucru negativ în această campanie şi este o lovitură la adresa democraţiei, fiindcă democraţia, în sensul cel mai frumos al cuvântului, este dialogul, dezbaterea, argumente şi într-o campanie electorală, mai ales pentru alegerile prezidenţiale, dezbaterea, dialogul, ar trebui să fie pe primul loc. Să ştim ce gândesc candidaţii despre România, despre societatea românească, despre viitorul unde ar trebui să ajungem peste 5 ani, peste 10 ani”, a spus Kelemen.

Acesta şi-ar dori mai multe dezbateri între candidaţi. „Încă mai avem timp şi aştept să existe mai multe dezbateri, să existe mai multe întâlniri între candidaţi”, a spus Kelemen.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517