Hotelul Sport a fost transferat Primăriei Municipiului Satu Mare

Hotel-sport

După cinci ani de demersuri făcute de Primăria Municipiului Satu Mare, Guvernul a adoptat joi, 16 iunie, o hotărâre prin care Hotelul Sport a trecut de la Ministerul Tineretului şi Sportului la Primăria Municipiului Satu Mare.

Timp de cinci ani, conducerea Primăriei a cerut insistent ca Hotelul Sport, aflat într-o stare avansată de degradare, să treacă de la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport la municipiul Satu Mare. Chiar dacă printre miniştrii Tineretului şi Sportului a fost inclusiv un ministru din Satu Mare, singurul care a reuşit să ducă la bun sfârşit acest demers a fost actualul ministru Eduard Novak.

,,Mulţumesc ministrului Eduard Novak pentru că după 5 ani de demersuri, Hotelul Sport a fost transferat municipiului Satu Mare. Vom continua să investim în sport şi în infrastructura sportivă. Le mulţumesc şi parlamentarilor UDMR din judeţul Satu Mare pentru că au susţinut acest demers, fără sprijinul acestora nu s-ar fi putut finaliza în mod pozitiv”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Primăria Municipiului Satu Mare se obligă să reabiliteze Hotelul Sport în maxim cinci ani şi să păstreze destinaţia imobilului. Totodată, sportivii vor avea întâietate la cazare.

 

Sursa: Primăria Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517