Horosocop Informaţia Zilei (25 iunie 2020) | Informaţia Zilei

Horosocop Informaţia Zilei (25 iunie 2020)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Se conturează o acţiune nouă care te încântă tare de tot, totuşi, poate, nu ar trebui să te hazardezi aşa cum faci tu de obicei, la primul impuls. Analizează situaţia puţin mai detaşat şi dacă există mai multe direcţii bune să poţi face alegea cea mai potrivită.

TAUR. Ceva îţi lipseşte ca să te poţi concentra, sau să poţi trata cu seriozitate sarcina ce ţi s-a atribuit. Eşti cam obosit, mai ai şi alte treburi, sau nu ai nimic de câştigat de pe urma eforturilor depuse, deci e şi firesc să priveşti tot demersul cu o oarecare indiferenţă.

GEMENI. Nu te lua după zvonurile şi bârfele răutăcioase, pentru că iubirea este ca un bibelou: e frumoasă, poate ţine o veşnicie, dar este fragilă, deci ai mare grijă de ea. Nu asculta poveştile răutăcioase ale celor care vorbesc doar să se distreze de naivitatea ta.

RAC. Nu sunt ceilalţi de vină pentru lipsurile cu care tu te confrunţi, deci dacă vrei să-i ai alături şi altădată, acceptă-le ajutorul ce-ţi oferă, dar nu-i învinui. Dacă asculţi de ei sau primeşti sprijinul oferit, vei trece şi tu mai uşor peste problemele de care te-ai izbit.

LEU. Ideile tale sunt destul de controversate, dar pe tine nu te deranjează discuţiile ce se poartă pe marginea lor. Chiar dimpotrivă, ţie îţi place competiţia intelectuală, schimbul de păreri, confruntările de idei, pentru că îţi pui în valoare şi talentele de comunicare.

FECIOARĂ. Eşti grăbit şi agitat, ai vrea să termini cât mai repede o acţiune pe care ai început-o. Ceva te determină să o finalizezi una-două, poate că se apropie termenul limită, sau ai vrea să pleci cât mai repede undeva şi nu ai vrea să laşi lucrurile neterminate.

BALANŢĂ. Cu toate că eşti destul de emotiv şi din cauza aceasta eşti predispus să-ţi pierzi curajul, îţi aduni forţele şi porneşti într-o direcţie nouă. Când ţi-e frică să acţionezi, ai nevoie doar de un impuls spontan, de puţină motivaţie şi eşti capabil de mari succese.

SCORPION. Ai nevoie de o schimbare, să scapi din mediul în care te afli, deci lasă ca prietenii să-ţi distragă atenţia de la problemele cotidiene. Starea asta e doar temporară, tu eşti o fire veselă, doar anturajul în care ai nimerit este destul de deprimant pentru tine.

SĂGETĂTOR. Munca ta este evaluată cu atenţie şi foarte bine apreciată, totuşi, tu consideri că puteai primi o răsplată mai consistentă, o notă mai mare, un calificativ mai bun. Rezultatul este perfect, dar răsplata nu reflectă volumul de muncă şi energia investită.

CAPRICORN. Te afli într-un mediu marcat de o competiţie puternică pentru supremaţie, dar pe tine cursa asta nu te atrage. Tu nu ai asemenea ambiţii, nu te consideri perfect, îţi cunoşti limitele şi îţi accepţi poziţia, fără să te dai mai bun decât cum eşti tu de fapt.

VĂRSĂTOR. Nu te poţi bucura cu adevărat de un moment care altădată ar fi însemnat o adevărată sărbătoare pentru tine. Ceva te reţine, ori eşti puţin mai rezervat şi nu vrei să te bucuri înainte de vreme, ori încă nu poţi fi suficient de sigur că este un fapt împlinit.

PEŞTI. Dacă ai pune în practică ideea care s-a născut azi în mintea ta, profitul nu ar întârzia să apară. Este o zi perfectă pentru afaceri rentabile, pentru contracte cât se poate de profitabile, dar ca să-ţi asiguri reuşita, ar fi bine să nu te laşi influenţat de factorii externi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517