Horoscop Informaţia Zilei

Scris de Ionuţ Blăjean, 31 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Sarcinile asumate te copleşesc şi nu-ţi vezi capul de treburi. Nu încerca să faci mai multe lucruri simultan, ia şi fă-le la rând, numai după ce ai terminat una treci la următoarea, iar aşa, ai să vezi ce bine te vei descurca şi le vei finaliza pe toate la timp.

TAUR. Ai de rezolvat un lucru şi poţi alege între două variante, dar ambele au ceva bun de oferit, tocmai de aceea îţi vine destul de greu să te decizi. Nu eşti nevoit să dai verdictul tocmai acum, deci mai gândeşte-te lasă alegerea la anu’, iar acum distrează-te!

GEMENI. Banii pe care îi ai în cont nu sunt deloc mulţi, nu poţi face cu ei nimic mai serios, dar pentru tine sunt chiar suficienţi pentru a nu începe noul an cu datorii. Mai ai o serie de plăţi de efectuat, de care vrei să scapi, îi achiţi azi şi poate veni Revelionul.

RAC. Dacă erai tocmai în căutarea marii iubiri, şansele tale de a observa o persoană pe placul tău sunt mari şi te vei trezi visând cu ochii deschişi la cel care ţi-a atras atenţia. Şi dacă eşti suficient de statornic, ştii ce vrei, admiraţia va deveni repede reciprocă.

LEU. Activităţile şi discuţiile familiale vor deveni din ce în ce mai dinamice astăzi, datorită unor planuri la care fiecare dintre voi este dispus să participe. Merită să vă puneţi cu toţii umărul la treabă, pentru că tot împreună veţi beneficia şi de ceea ce veţi realiza.

FECIOARĂ. Nu ştii cum să procedezi într-o situaţie când ai fi vrut să te implici în ceva, poate o afacere sau o relaţie nouă, dar ştii că nu ai voie. E cam greu să te decizi, mai ales când cei din anturaj au păreri diferite şi nici opiniile lor nu-ţi oferă un sprijin.

BALANŢĂ. Discuţiile pe care le porţi astăzi cu persoanele din anturaj vor avea un efect excelent asupra psihicului tău. Ai aşteptat un timp, ai tot căutat, iar astăzi vei primi veştile sau răspunsurile de care ai avut nevoie să te poţi simţi din nou pe un teren sigur.

SCORPION. Te abţii să te bucuri cu adevărat de o situaţie specială în care te afli. Eşti cam suspicios, te întrebi dacă este un succes real sau doar unul parţial, deci preferi să mai stai puţin şi să nu vorbeşti încă despre reuşita ta până când se mai consolidează puţin.

SĂGETĂTOR. Te simţi bine când reuşeşti să-i dai replica cuvenită unui rival care o ţine pe a lui cu încăpăţânare şi nu ştie alt ceva decât să-i critice pe alţii. Vrea cu tot dinadinsul să strice petrecerea, dar tu, cu două vorbe îl determini să tacă şi poate chiar să plece.

CAPRICORN. Legea ţine cu tine şi intervine în favoarea ta pentru a putea obţine ceva ce-ţi doreşti demult. Afli de un curs pe care vei avea dreptul să-l urmezi gratuit, vei obţine o viză pe care puţini o pot primi, sau ţi se aprobă un proiect de finanţare foarte rentabil.

VĂRSĂTOR. Ai aşteptat un sprijin de la o persoană care ţi-a promis mai demult, că va interveni în favoarea ta. Credeai că a uitat, nici n-ai mai sperat că-şi va aminti vreodată, dar în seara de Revelion, sau undeva în societate dai de el şi îţi oferă o vese de zile mari.

PEŞTI. Reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi buna dispoziţie, în ciuda tuturor influenţelor nefaste. Un coleg încearcă să te intoxice cu părerile sale eronate, deci ar fi bine să-l ţii la distanţă, lasă-l să vorbească, pe tine şi aşa te aşteaptă acasă cei dragi cu masa pusă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517