Horoscop Informaţia Zilei (9 ianuarie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (9 ianuarie 2020)

Scris de I. Z., 09 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Ceea ce decizi astăzi va avea efecte pe termen lung, deci fii cât se poate de atent! Ţi se fac multe oferte, toate foarte rentabile, dar pentru a putea fi sigur că o alegi pe cea bună, trebuie să evaluezi cât mai bine avantajele şi dezavantajele fiecărea în parte.

TAUR. Nici nu ai terminat bine o acţiune, deja te şi gândeşti să te poţi apuca de alta nouă, pentru că aşa eşti tu de fire. Atunci când vezi că te apropii de finalul unui proiect eşti capabil să iei o viteză de neimaginat, să-l poţi demara cât mai repede pe cel nou.

GEMENI. Banii sunt motivul principal al agitaţiei din jurul tău astăzi, ori pentru că ai reuşit să aduni o sumă mai mărişoară care trebuie să o investeşti, ori nevoile familiei depăşesc bugetul. Toată ziua faci calcule cum să învârţi fondul disponibil, să iasă totul bine.

RAC. Eşti implicat într-un proiect de lungă durată care evoluează destul de lent. Însă, ca niciodată, accepţi fără comentarii acest ritm, care nu corespunde nicicum cu firea ta mai iute, dar eşti conştient că astfel, între timp mai poţi face şi altceva, mai important.

LEU. Ai ajuns într-un punct al planurilor tale de unde nu mai ai niciun interesul să mergi mai departe, însă, nicicum nu te poţi întoarce înapoi. Dacă ajută pe cineva şi ai timp, poţi continua, dar dacă nu mai este de folos nimănui, lasă-le baltă şi fă altceva mai util.

FECIOARĂ. Primeşti o veste surpriză, care va transforma atmosfera plictisitoare şi apăsată din anturaj într-una animată şi veselă. Se pare că tocmai tu eşti sursa bunei dispoziţii, căci optimismul pe care ţi-l insuflă informaţia ce-ţi parvine este cheia succesului.

BALANŢĂ. Decât să atragi atenţia unora asupra intenţiilor tale, ar fi mai bine să rămâi neobservat. Uneori modestia şi discreţia sunt mult mai avantajoase pentru a-ţi putea atinge scopul propus decât să-ţi faci publice planurile şi apoi invidioşii să-ţi bage beţe în roate.

SCORPION. Tot ce este legat de viaţa ta sentimentală, conţine o doză de fericire, deci dedică-te mai mult persoanei iubite sau depune efort să-l cucereşti pe cel care te atrage. Degaji astăzi un şarm aparte, deci profităcât mai mult de auspiciul favorabil al acestei zile.

SĂGETĂTOR. Optimismul tău nu cunoaşte limite şi, indiferent de veştile care apar, tu priveşti întotdeauna partea plină a paharului. E foarte bine să gândeşti aşa, pentru că astfel nu te vei crampona de piedici minore, deci menţine-ţi această atitudine pozitivistă.

CAPRICORN. Te poţi afirma azi la justa ta valoare într-o problemă profesională destul de dificilă. Competiţia puternică nu te face să dai înapoi, ci dimpotrivă, văzând că eşti cel mai bine pregătit, prinzi curaj să-ţi exprimi părerea şi să atragi atenţia asupra ta.

VĂRSĂTOR. Ai început o acţiune, dar nu ai dus-o la capăt la momentul potrivit, pentru că te-ai împotmolit cândva şi nu te-ai mai ocupat de ea. Acum cunoşti soluţiile pentru a putea merge mai departe, pentru că între timp ai mai acumulat multă experienţă.

PEŞTI. Întâlneşti, în cel mai neaşteptat moment, o persoană care va juca un rol important în soluţionarea problemelor tale. Îţi transmite o veste excepţională sau îţi dă un sfat valoros, care îţi asigură avantaje pentru o perioadă mai îndelungată de acum încolo.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517