Horoscop Informaţia Zilei (8 noiembrie 2022)

Scris de I. Z., 08 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ne aflăm în zodia Scorpion.

BERBEC. Timpul are o altă greutate privit din punctul în care ai ajuns acum. Deşi toate au un ritm al lor, specific de înaintare şi aproape toată viaţa se desfăşoară online, nu ai cui să delegi sarcinile, oricum ai învârti lucrurile, tu eşti singurul cine le poate rezolva.

TAUR. Este momentul perfect pentru distracţie, iar ocazii vor apărea cu grămada, totul e să profiţi de ele din plin! Dacă accepţi că timpul liber se poate petrece în mod plăcut şi fără să mergi în locuri aglomerate, respectând anumite reguli, ai să te simţi excelent.

GEMENI. Tu meriţi tot ce e mai bun, deci ajunge doar să priveşti spre cer şi să ceri ceea ce vrei să primeşti. Ai putea primi un semn divin, un fel de miracol sau doar un gând extraordinar care îţi transmite că eşti o persoană specială şi că cineva acolo sus te iubeşte.

RAC. Priveşte la cei din jur care au ajuns la un nivel către care tu încă doar te străduieşti să urci şi urmezi exemplul lor. Dacă ei au ajuns acolo, înseamnă că nu este un drum imposibil, ai să poţi şi tu, dar înainte de a ajunge la vârf, va fi nevoie de o atitudine nouă.

LEU. Nu te poţi rupe de o situaţie din trecut, deoacece, atunci când credeai că ai uitat cele întâmplate, apare ceva ce scoate totul la lumină. Vei avea nevoie de un pic de efort de voinţă pentru a scoate din viaţa ta tot ce e neplăcut, deci fă puţină ordine în sufletul tău.

FECIOARĂ. Tu ai nevoie de dovezi de iubire, de declaraţii de dragoste, căci acestea sunt sursa ta de energie. Primeşte gesturile de afecţiune ale celui drag şi răspunde-i cu aceeaşi generozitate, căci schimbul de emoţii şi sentimente este cheia oricărei relaţii de succes.

BALANŢĂ. Ceva îţi insuflă să nu dai frâu liber energiei tale, nu te grăbi la rezultate rapide şi facile, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune soluţii. Eventual gândeşte-te şi la un plan de rezervă spre care vocea ta interioară deja te împinge subtil.

SCORPION. Viaţa de cuplu e fericită, armonioasă, paşnică, exact aşa cum îţi place ţie. Te dedici cu plăcere sarcinilor casnice care îţi revin, jucând un rol de părinte perfect, de soţ ireproşabil, de gospodină de nota zece sau al unui cap de familie demn de apreciere.

SĂGETĂTOR. Tot ce e frumos se termină odată şi asta vei simţi şi azi. Îţi iei rămas bun de la ceva ce ţi-a oferit multă bucurie, de la o persoană care a însemnat mult pentru tine sau doar de la o senzaţie de linişte care îţi va lipsi, dar nu te întrista! Vine ceva şi mai bun.

CAPRICORN. Primeşti o invitaţie la care ţi-ar face mare plăcere să răspunzi afirmativ, dar conştiinţa te îndeamnă să te fereşti de un grup mai numeros. Nu au intrat zilele în sac, vor veni în curând şi vremuri mai bune, deci nu regreta că acum ai renunţat la un chef.

VĂRSĂTOR. Ceea ce începi acum, ceea ce visezi să faci, ceea ce se prefigurează la orizont este posibil numai dacă îţi îmbraci fiecare gând într-o haină pozitivă, încrezătoare. Poţi orice îţi propui, nu există nici nu pot, nici nu ştiu, ci doar o singură direcţie: reuşita.

PEŞTI. Acordă-ţi mai multă atenţie, ocupă-te mai mult de proprita ta fiinţă. E momentul potrivit să faci schimbarea mult dorită în viaţa ta, deci poţi începe poate, cu alimentaţia sau cu aspectul fizic, pentru că de aici s-ar putea schimba şi felul în care te priveşte lumea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517