Horoscop Informaţia Zilei (8 iunie 2022)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Când ai ocazia să te afirmi, tu nu stai prea mult pe gânduri, faci tot posibilul să profiţi de şansa ce s-a ivit. Indiferent că eşti sau nu cel mai bun dintre cei implicaţi, părerea despre tine însuţi contează foarte mult, iar tu ai o stimă de sine foarte ridicată.

TAUR. Nu poţi aştepta pasiv să cadă vreo minune din cer. Ai un plan în minte, dar numai prin efort propriu vei putea ajunge la rezultatul dorit. Nu ai cine să te ajute, şi nici nu te poate ajuta nimeni, astfel numai de voinţa ta depinde cum ai să reuşeşti să-l realizezi.

GEMENI. Viaţa de familie îţi oferă numai motive de fericire, pentru că vă leagă un eveniment comun, care vă aduce tuturor o bucurie aparte. Sunteţi încântaţi cu toţii de ceea ce urmează, faceţi planuri împreună şi vă implicaţi în pregătirile pentru acel moment.

RAC. Ar fi destul de greu de spus în ce pasă eşti acum. Ai momente în care te simţi plin de energie, dând impresia că vrei să-ţi termini astăzi munca pe toată săptămâna, ca în clipa imediat următoare să te retragi în banca ta şi să-ţi doreşti numai intimitate şi linişte.

LEU. Te incită disputele intelectuale ivite azi pe marginea unor pricipii sau idei. Chiar dacă atmosfera se tensionează, îţi plac aceste discuţii, pentru că-ţi pun mintea la contribuţie şi te obligă să dai răspunsuri spontane şi argumentate, iar prin asta tu te remarci mereu.

FECIOARĂ. Nu ai curajul să faci nimic, simţi că cineva stă cu ochii pe tine şi vrea să te prindă cu vreo greşeală. Preferi deocamdată să nu fii remarcat, dar când te vei simţi destul de bine pregătit să ieşi în faţă, cel care acum te suspectează îşi va da seama că el a greşit.

BALANŢĂ. Nimereşti în compania unei persoane cu carte la cap, a unui expert într-un domeniu în care tu mai ai multe de învăţat. Simţi că ar fi bine să profiţi cât mai eficient de acest prilej rar pentru a-l întreba ceea ce nu ştii, căci tot ce spune îţi va fi de mare folos.

SCORPION. Mai eşti marcat de ceva cu ce te-ai confruntat recent şi nu te poţi dezmetici. Oricât de greu a fost să-i dai de capăt, finalul este chiar excelent, şi în cele din urmă doar rezultatul rămâne, restul trece şi nici nu ai să-ţi mai aduci aminte cum ai reuşit să o rezolvi.

SĂGETĂTOR. Speri mereu să apară ceva nou în calea ta, ce să te scoată din rutină, din monotonie dar alternativele nu se înghesuie la uşa ta. Caută să vezi partea frumoasă a lucrurilor pe care trebuie să le faci zi de zi, căci deocamdată nu ţi se arată nimic special.

CAPRICORN. Nu este deloc uşor să îmbini plăcerea şi datoria, munca cu distracţia, dar vei reuşi să le împleteşti în mod optim. Îţi asumi o obligaţie pe care o vei duce la bun sfârşit, dar va trebui să investeşti nu numai timp şi energie, dar şi un talent aparte şi pasiune.

VĂRSĂTOR. Nu te arunca în cheltuieli prea mari, mai pune câte un ban şi deoparte, pentru că în viitorul apropiat vrei să faci o investiţie mai mare şi vei avea nevoie de o sumă consistentă. Dacă nu începi de acum să faci economii, n-ai să o poţi strânge la timp.

PEŞTI. Cu mult curaj şi cu o atitudine de învingător care nici tu nu ştii de unde vine, iei o decizie prin care dovedeşti tuturor cât de mult doreşti o schimbare în viaţa ta. Gândirea pozitivă şi încrederea în propriile tale forţe te vor ajuta să-ţi poţi atinge scopul propus.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517