Horoscop Informaţia Zilei (8 februarie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (8 februarie 2020)

Scris de I. Z., 08 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Este o zi în care toată lumea se distrează, chefuieşte şi te molipseşti şi pe tu de buna lor dispoziţie. Eşti pus pe distracţie şi pe haz, faci glume cu toată lumea, iar dacă se iveşte o şansă de petrecere, răspunzi afirmativ fără să stai prea mult pe gânduri.

TAUR. Dintre toţi, doar tu singur ai avut răbdare să parcurgi paşii obligatorii într-un demers de lungă durată, iar acum încep să se contureze rezultatele şi eşti destul de mulţumit de ceea ce ai realizat. Meriţi toate felicitările pentru răbdarea de care ai dat dovadă.

GEMENI. A durat mult să ajungi aici, dar acum, când începe să se prefigureze la orizont ţinta pentru care ai luptat mult, eşti pe deplin mulţumit de ceea ce ai făcut. Eşti ferm convins că a meritat efortul depus şi ai să-ţi împlineşti un vis, exact aşa cum ţi-ai dorit.

RAC. Ai fi aşteptat ca cei dragi să te felicite cu ocazia unui eveniment, a unei mari realizări, dar nimeni n-a scos niciun cuvânt, fapt care, pe moment te dezamăgeşte, dar nu zici nimic. Bine faci, deoarece ţi se pregăteşte o surpriză, iar felicitările vor curge şi la robinet.

LEU. Fă-te frumos, aranjează-te, dichiseşte-te aşa cum îţi place ţie şi ieşi în lume, căci treci printr-o perioadă excelentă pentru a-ţi întâlni marea iubire. Dacă există cineva în viaţa ta, o mică aventură, un pic de flirt e totuşi, binevenit şi îţi ridică autoaprecierea.

FECIOARĂ. Te-ai bazat pe ajutorul cuiva, cine, nu demult ţi-a promis marea cu sarea, dar acum se pare că nu se prea ţine de cuvânt. Nu-ţi face griji, tu te descurci şi singur, fără sprijin, poate chiar mai bine decât dacă el şi-ar fi băgat nasul şi doar te-ar fi încurcat.

BALANŢĂ. Se apropie un eveniment, un examen, un interviu, care generează o stare de tensiune şi cu cât te apropii mai mult de clipa respectivă, cu atât devii tot mai agitat. Calmează-te, nu ai niciun motiv să te stresezi, tu ai făcut tot ce trebuia şi totul va fi bine.

SCORPION. Vrei să faci o schimbare în viaţa ta, încât te gândeşti foarte serios, ori să te muţi în altă locuinţă, poate chiar în altă ţară, ori cel puţin să aduci un plus de confort şi în căminul tău actual. Ai un simţ artistic dezvoltat pe care, în sfârşit, vrei să-l valorifici.

SĂGETĂTOR. Munceşti mult, te implici serios în sarcini şi laşi o impresie cât se poate de bună. Totuşi, ţie nu asta îţi lipseşte acum, aprecierile te lasă rece, ai vrea să ieşi în lume şi probabil, spre seară, dorinţa ta se va îndeplini. Vei primi o invitaţie de nerefuzat.

CAPRICORN. Prietenii sunt importanţi pentru tine şi îţi faci planurile în funcţie de ei. Vreţi să plecaţi împreună într-o călătorie, să demaraţi o afacere în comun, sau mergi cu ei la un chef de toată frumuseţea, pentru că ei îţi pot oferi compania cea mai potrivită.

VĂRSĂTOR. Ţinteşti spre lucruri care par a fi aproape imposibile de realizat, iar cei care te iubesc se îngrijorează că te vei dezamăgi. Lumea nu ştie că dacă ceva pentru alţii pare a fi irealizabil, nu e sigur că vei renunţa şi tu şi în cele din urmă vei şi realiza.

PEŞTI. Porneşti cu mult elan o activitate nouă, chiar dacă se arată a fi dificilă şi de lungă durată. Este vorba de un proiect de perspectivă, dar reuşita e sigură, pentru că ai alături de tine pe cineva, cine îţi spune cum a reuşit el şi modelul său este demn de copiat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517