19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Anițaș, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră și os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Artă și bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureșan. 10.30 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat: Virgil Dragoș. Titlul emisiunii: Subvențiile anului 2019 și pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în fața provocărilor vieții. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Horoscop Informația Zilei (8 februarie 2020)

Scris de I. Z., 08 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Este o zi în care toată lumea se distrează, chefuiește și te molipsești și pe tu de buna lor dispoziție. Ești pus pe distracție și pe haz, faci glume cu toată lumea, iar dacă se ivește o șansă de petrecere, răspunzi afirmativ fără să stai prea mult pe gânduri.

TAUR. Dintre toți, doar tu singur ai avut răbdare să parcurgi pașii obligatorii într-un demers de lungă durată, iar acum încep să se contureze rezultatele și ești destul de mulțumit de ceea ce ai realizat. Meriți toate felicitările pentru răbdarea de care ai dat dovadă.

GEMENI. A durat mult să ajungi aici, dar acum, când începe să se prefigureze la orizont ținta pentru care ai luptat mult, ești pe deplin mulțumit de ceea ce ai făcut. Ești ferm convins că a meritat efortul depus și ai să-ți împlinești un vis, exact așa cum ți-ai dorit.

RAC. Ai fi așteptat ca cei dragi să te felicite cu ocazia unui eveniment, a unei mari realizări, dar nimeni n-a scos niciun cuvânt, fapt care, pe moment te dezamăgește, dar nu zici nimic. Bine faci, deoarece ți se pregătește o surpriză, iar felicitările vor curge și la robinet.

LEU. Fă-te frumos, aranjează-te, dichisește-te așa cum îți place ție și ieși în lume, căci treci printr-o perioadă excelentă pentru a-ți întâlni marea iubire. Dacă există cineva în viața ta, o mică aventură, un pic de flirt e totuși, binevenit și îți ridică autoaprecierea.

FECIOARĂ. Te-ai bazat pe ajutorul cuiva, cine, nu demult ți-a promis marea cu sarea, dar acum se pare că nu se prea ține de cuvânt. Nu-ți face griji, tu te descurci și singur, fără sprijin, poate chiar mai bine decât dacă el și-ar fi băgat nasul și doar te-ar fi încurcat.

BALANȚĂ. Se apropie un eveniment, un examen, un interviu, care generează o stare de tensiune și cu cât te apropii mai mult de clipa respectivă, cu atât devii tot mai agitat. Calmează-te, nu ai niciun motiv să te stresezi, tu ai făcut tot ce trebuia și totul va fi bine.

SCORPION. Vrei să faci o schimbare în viața ta, încât te gândești foarte serios, ori să te muți în altă locuință, poate chiar în altă țară, ori cel puțin să aduci un plus de confort și în căminul tău actual. Ai un simț artistic dezvoltat pe care, în sfârșit, vrei să-l valorifici.

SĂGETĂTOR. Muncești mult, te implici serios în sarcini și lași o impresie cât se poate de bună. Totuși, ție nu asta îți lipsește acum, aprecierile te lasă rece, ai vrea să ieși în lume și probabil, spre seară, dorința ta se va îndeplini. Vei primi o invitație de nerefuzat.

CAPRICORN. Prietenii sunt importanți pentru tine și îți faci planurile în funcție de ei. Vreți să plecați împreună într-o călătorie, să demarați o afacere în comun, sau mergi cu ei la un chef de toată frumusețea, pentru că ei îți pot oferi compania cea mai potrivită.

VĂRSĂTOR. Țintești spre lucruri care par a fi aproape imposibile de realizat, iar cei care te iubesc se îngrijorează că te vei dezamăgi. Lumea nu știe că dacă ceva pentru alții pare a fi irealizabil, nu e sigur că vei renunța și tu și în cele din urmă vei și realiza.

PEȘTI. Pornești cu mult elan o activitate nouă, chiar dacă se arată a fi dificilă și de lungă durată. Este vorba de un proiect de perspectivă, dar reușita e sigură, pentru că ai alături de tine pe cineva, cine îți spune cum a reușit el și modelul său este demn de copiat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.