Horoscop Informaţia Zilei 7 octombrie 2019 | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei 7 octombrie 2019

Scris de I. Z., 07 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. A avut loc în trecut un eveniment care te-a făcut fericit, iar astăzi ai putea retrăi emoţiile de atunci, vei resimţi din nou bucuria acelui moment. Treci printr-un loc de care te leagă amintiri frumoase sau revezi pe cineva de care-ţi era tare dor.

TAUR. Eşti apreciat şi bine văzut la locul tău de muncă, simţi o adevărată relansare în carieră, pentru că te remarci prin idei interesante, soluţii geniale şi prin hărnicie. Şefii vor fi mulţumiţi de tine, dar şi tu însuţi vei fi încântat de rezultatele obţinute.

GEMENI. Viaţa de cuplu este armonioasă şi promiţătoare, pentru că partenerul îşi ia angajamente serioase, care te încântă. Pentru perioada imediat următoare se prevesteşte ceva special, ce va transforma traiul în doi într-un adevărat motiv de fericire.

RAC. Ai fi vrut să finalizezi un proiect cu mult înainte de termen, dar se pare că nu va merge. Te incadrezi bine în timp, faci totul cum trebuie, vei preda munca mai repede decât ar fi trebuit, dar nu îţi rămâne atăta timp liber cât ţi-ai planificat tu iniţial.

LEU. Uneori este nevoie şi de un pic de răgaz în iubire, când laşi relaţia să se mai aşeze puţin de la sine. Dacă ai vrea să consolidezi şi mai mult legătura dintre voi, cu cât mai tare vrei să te grăbeşti, cu atât devine mai mare riscul de a distruge totul.

FECIOARĂ. Sufletul tău e cam încărcat, dar acestea sunt lucruri pe care le ţii doar pentru tine. Poate este vorba de o iubire secretă sau o aventură extraconjugală, despre care ai vrea să discuţi cu cineva, dar consideri mai sănătos să nu-i povesteşti nimănui.

BALANŢĂ. Un timp ai fost răsfăţat de ajutorul familiei, de sprijin în toate planurile vieţii, iar acum eşti pus în situaţia de a decide tu singur ce trebuie să faci. La început te sperie puţin ideea că rezultatul va depinde de tine, dar te vei descurca foarte bine.

SCORPION. Nu eşti mulţumit de ritmul în care evoluează activitatea la care îţi aduci contribuţia de un timp. Durează prea mult, rezultatele încă nu se conturează, dar nu e cazul să intri în panică, nu eşti legat de termene limită, deci nu trebuia să te grăbeşti.

SĂGETĂTOR. E vremea unor decizii cu impact financiar, dar nu trebuie să te grăbeşti să dai banii chiar pe prima idee ce-ţi trece prin cap. Analizează rentabilitatea afacerii pe care vrei să o demarezi şi oportunitatea unei cheltuieli, ca să nu regreţi mai târziu.

CAPRICORN. Te-ai plictisit de prea multe călătorii, ţi-ar plăcea să stai şi tu o zi acasă, dar nicio şansă! Deplasările sunt la ordinea zilei, deci nu-ţi face program de stat pe loc, însă drumul pe care îl faci astăzi va aduce ceva mai special pentru sufletul tău.

VĂRSĂTOR. Dacă te laşi furat de pasiunea de a cheltui mult, te vei trezi fără bani în buzunar. Posibilităţi de a face cumpărături se ivesc la fiecare colţ de stradă, care mai de care mai atrăgătoare, totuşi astăzi ar fi mai bine să-ţi impui o anumită limită.

PEŞTI. Săptămâna trecută nu s-a terminat aşa cum ţi-ar fi plăcut ţie. E agitaţie mare în jurul tău acum, iar această permanentă schimbare pe tine te cam stresează, însă astăzi eşti foarte hotărât să nu le mai acorzi atâta atenţie şi în cele din urmă vei şi reuşi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517