Horoscop Informaţia Zilei (7 iunie 2022)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Dacă ai un ban în buzunar eşti tentat să-l şi cheltuieşti imediat, dar tu fiind o fire foarte raţională din punct de vedere financiar, te răzgândeşti înainte de a face o gafă. Eşti precaut, de obicei nu te întinzi mai mult decât cât te ţine pătura, deci nu vei arunca banii pe ce nu trebuie.

TAUR. Legea intervine drastic în desfăşurarea unei activităţi şi te împiedică să poţi duce mai departe ce ai început. Noroc că ai buni sfătuitori în anturaj, bine pregăţi, care ştiu ce este de făcut şi te ajută să găseşti calea pe care poţi merge mai departe corect, legal şi să-ţi atingi ţelul propus.

GEMENI. Pentru a te elibera puţin de stresul permanent ar trebui să ieşi pentru câteva zile din acest mediu, în care te distrugi. O călătorie mult aşteptată, undeva departe, o zi de pauză, puţină destindere, sau să te concentrezi asupra unei activităţi noi ţi-ar fi o metodă eficientă de relaxare.

RAC. Eşti invitat să-ţi aduci şi tu contribuţia la realizarea unui proiect la care participă mulţi dintre prietenii tăi. Personajele de seamă ţi-au pregătit şi ţie un rol în derularea sa, dar pe tine nu te interesează rezultatele scontate, deci dacă nu e neapărat nevoie, nu-ţi mai asuma o grijă în plus.

LEU. Deşi te afli în faţa unei acţiuni importante, parcă nu te simţi suficient de pregătit să faci faţă unei astfel de provocări. Nu te îngrijora, alţii, în locul tău într-adevăr ar avea nevoie de pregătiri speciale, dar tu ai mai trecut prin astfel de situaţii, deci ştii bine ce vei avea de făcut.

FECIOARĂ. Felul în care îţi vorbesc anumite persoane are un efect ciudat, aproape şocant asupra psihicului tău. Însă, nu eşti tu persoana care se pierde aşa de uşor cu firea, nu te impresionează atitudinea necuvenită a unora, eşti şi tu capabil să răspunzi întotdeauna cu aceeaşi monedă.

BALANŢĂ. Nu te simţi prea bine într-un spaţiu aglomerat, ori pentru că nu ai subiecte comune cu cei din jur, ori nu cunoşti pe nimeni şi te-ai dezobişnuit de mulţime. Apelează la talentul tău de comunicare cu care eşti înzestrat şi partenerii de dialog se vor aduna una-două în jurul tău.

SCORPION. Eşti implicat într-o dispută destul de aprinsă, care părea a fi de durată, dar faci un efort de voinţă pentru a restabili buna înţelegere. Când eşti nevoit să colaborezi cu cineva pe termen lung, tu ştii că în stare de conflict permanent nu se poate conlucra, deci cauţi să fie pace.

SĂGETĂTOR. Apare în calea ta un hop, o piedică neaşteptată, care, în alte condiţii, ţi-ar tăia tot elanul. Cel puţin alţii, în locul tău ar renunţa imediat să mai facă ceva, dar tu tratezi lucrurile cât se poate de lejer şi de firesc, tu mergi mai departe, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

CAPRICORN. Eşti oarecum nemulţumit de relaţia în care eşti implicat, de parcă ar mai exista cineva în viaţa ta, faţă de cine ai nişte sentimente mai profunde. Se pare că există o iubire platonică între voi, sau ţi-ai primit în suflet o persoană cu care nu poţi avea decât o legătură secretă.

VĂRSĂTOR. Nu e genul tău să te îndrăgosteşti brusc atât de pătimaş, dar de data aceasta vei întâlni o persoană, care ţi se pare irezistibilă. Dacă ai vrea o aventură, te vei lăsa furat de pasiune, dar dacă ai deja pe cineva, o astfel de nebunie poate fi destul de riscantă, dar poate, merită!

PEŞTI. Ai avut parte de o serie de surprize profesionale foarte plăcute în ultima vreme, dar acum a venit rândul tău să dovedeşti că ai meritat laudele. Este adevărat că te-ai fi bucurat şi de ceva recompensă materială, dar nu este cazul să disperi, cu timpul vor veni şi banii mult aşteptaţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517