Horoscop Informaţia Zilei (7 ianuarie 2022)

Scris de I. Z., 07 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn

BERBEC. Eşti bucuros şi devii optimist atunci când vezi cât de bine evoluează un proiect la care îţi aduci şi tu contribuţia de un timp. Toate ies ca la carte, nimeni nu aşteaptă să i se spună ce trebuie să facă, iar în aceste condiţii este şi normal să ai chef de muncă.

TAUR. Liniştea din mediul în care te afli astăzi este cât se poate de prielnică unei colaborări foarte eficiente. Toată lumea caută să menţină dialogul pe un teren paşnic şi armonios, iar ce demaraţi acum, se naşte sub o stea norocoasă şi va avea sorţi de izbândă.

GEMENI. Eşti ferm pe poziţie şi acest lucru va fi cheia succesului tău de astăzi. Eşti sigur pe capacităţile tale, pe cunoştinţele pe care le deţii, vrei să rezolvi toate problema care te frământă, iar această atitudine hotărâtă te va duce cu siguranţă la ţelul propus.

RAC. Eşti cam visător astăzi, dar visezi ceva frumos, iar asta îţi umple sufletul de bucurie. Ţi se face dor de un loc, sau de un eveniment la care te-ai simţit cândva excelent, iar asta, probabil, îţi insuflă o idee bună, unde să mergi în concediu sau în week-end.

LEU. Aveţi un plan comun de realizat cu partenerul, dar vă confruntaţi cu anumite neajunsuri. Oricât de greu ar fi, când vreţi ceva cu adevărat, împreună reuşiţi să înfruntaţi toate piedicile ce apar şi să duceţi la îndeplinire ce vreţi să faceţi pentru binele comun.

FECIOARĂ. Treci printr-un moment în care ies la iveală, atât părţile bune, cât şi cele rele ale realităţii. Numai de atitudinea ta depinde care dintre ele va determina starea ta psihică, pentru că totul este legat numai şi numai de unghiul din care priveşti tu situaţia.

BALANŢĂ. Arunci când tu îţi faci un plan, eşti capabil de orice pentru a-l pune în practică cât mai repede. Te apuci imediat, în modul cel mai serios de treabă, cu o motivaţie clară, iar atunci când ştii ce vrei să faci şi unde vrei să ajungi, succesul îţi este garantat.

SCORPION. Arunci o privire puţin în perspectivă pentru a vedea la ce te poţi aştepta de la viitorul tău profesional. Deciziile pe care le iei în aceste zile vor avea efect de lungă durată, numai că nu vor apărea foarte repede, deci va trebui să ai un pic de răbdare.

SĂGETĂTOR. Ţi se oferă două alternative interesante şi nu ştii pe care să o alegi. Una îţi face plăcere şi te încarcă pozitiv din punct de vedere emoţional, iar cealalta îţi poate oferi un câştig material însemnat, dar nu ai posibilitatea de a opta pentru ambele deodată.

CAPRICORN. Ţi se face dreptate într-o problemă şi vrei să-ţi împărtăşeşti această bucurie cu cei dragi. Ai atins un anumit scop pe căi corecte şi ai reuşit să demaşti gesturile necinstite ale unei persoane care a încercat să te păcălească şi să profite de bunăvoinţa ta.

VĂRSĂTOR. Este o perioadă destul de agitată din viaţa ta, dar se pare că suporţi binişor, sau cel puţin nu-i acorzi prea multă importanţă. Tu faci ce ai de făcut şi ştii că nu ai motiv să te stresezi cu ce va fi şi cum va fi atunci când va trebui să prezinţi rezultatele.

PEŞTI. Te simţi bine în orice anturaj, pentru că tu intri foarte uşor în conversaţie cu oricine. Te atrag mai mult comunităţile în care domină buna dispoziţie, pentru că ai şi tu un spirit vesel şi simţi nevoia să îţi petreci timpul în compania unor oameni optimişti.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517