14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Horoscop Informația Zilei (7 ianuarie 2020)

Scris de I. Z., 07 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Se prefigurează un rezultat excelent ce te stimulează enorm şi dacă mai primeşti şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi la ţinta visată. Realizarea va încununa eforturile tale din ultima perioadă şi va deschide o etapă nouă în viața ta.

TAUR. Niciodată nu le poţi avea pe toate. Dacă ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni, nu ai sănătate, iar acum ai tendinţa de a pune în balanţă bunele și relele. Evită comparaţiile, căci, oricum ai privi lucrurile, unul din talere întotdeauna va cântări mai puţin.

GEMENI. Primești o veste care te bucură mult, pentru că este exact informaţia de care aveai nevoie pentru a alunga incertitudinea din inima ta. Că e o aprobare, că e un pont folositor, că e un răspuns afirmativ la problema care te preocupă, acum te simţi fericit.

RAC. Ajunge să spui ce vrei să obţii, şi descoperi în jurul tău şi alţi oameni care urmăresc acelaşi lucru şi, dacă vă unți forţele, rezultatele ar apărea mai repede. Sfătuiţi-vă între voi, invită-i să ţi se alăture, pentru că cele mai bune roade obțineți cu efort comun.

LEU. Pentru un vis frumos merită să te lupţi până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziţii. Ai toate resursele necesare unui succes, totul e să ai şi ambiţia de a lupta cu piedicile puse de cei care speră că așa vor diminua şansele tale de reuşită.

FECIOARĂ. Te simţi complexat, inhibat de nişte reguli pe care alţii ţi le impun ca literă de lege, ceea ce îţi reduce simţitor libertatea de mişcare sau de acţiune. Faci astfel un compromis, dar consideri acest gest ca fiind preţul ce se cere plătit pentru a depăşi un impas.

BALANȚĂ. Descoperi în jurul tău oameni care văd viitorul cu acelaşi optimism ca tine, încât, dacă aţi forma un grup cu un interes comun, aţi ajunge mai repede la rezultat. Formaţi o echipă bună şi vă susțineți reciproc, iar la final tot împreună sărbătoriţi și victoria.

SCORPION. Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu mici șmecherii, pentru că fiecare om face greşeli. Poţi oferi o lecţie de viaţă de mare folos, chiar și fără să apelezi la ton ridicat, oferindu-le un exemplu personal demn de urmat.

SĂGETĂTOR. Visele tale romantice zboară departe, către formarea unei familii şi când vezi că şi partenerul participă la visele tale, ai încredere că ele vor deveni realitate. Dacă abia azi cunoşti pe cineva, speranţele tale cresc datorită unor vorbe care îți dau curaj.

CAPRICORN. Când stai de vorbă cu diferite categorii de oamenii, evită discuţiile despre bani, pentru că aceasta va tensiona atmosfera. Nimeni nu e pe acelaşi nivel și tot se va găsi vreunul care să comenteze criza, chiar dacă în jur se află numai persoane înstărite.

VĂRSĂTOR. Ai nevoie de un fond serios pentru a duce la îndeplinire un scop, de aceea trebuie să-i convinge şi pe alţii, cu bani, să ţi se alăture. E o mândrie şi un motiv de satisfacţie să vezi cât de mulţi vin alături de tine, oameni, pe cine te poţi baza la nevoie.

PEȘTI. Nu sta deoparte azi, implică-te în buna dispoziţie din jurul tău, pentru că îţi vei reîncărca bateriile şi nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Arată că te poți rupe și tu de orice şi știi să te simţi bine alături de cei care te invită la joacă sau la o aventură.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.