14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Horoscop Informaţia Zilei (6 ianuarie 2020)

Scris de I. Z., 06 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Ai avut câteva zile libere la dispoziţie, iar acum nu îţi mai vine să te apuci din nou de lucru. Nu-ţi face griji, ştii tu bine, doar primele două-trei ore vor fi mai grele, iar apoi, după ce intri din nou în ritmul tău obişnuit, totul va merge strună şi vei progresa repede.

TAUR. Te întâlneşti cu multă lume astăzi şi îţi face deosebită plăcere să schimbi păreri, să conversezi, să te pui la zi cu ultimele noutăţi. Primeşti de la cineva o informaţie extrem de utilă, care ar putea rezolva cu uşurinţă o situaţie ce părea a fi imposibil de soluţionat.

GEMENI. Fii deschis la propunerile pe care ţi le fac astăzi nişte colegi care vor să te invite la un parteneriat. Fiecare are câte un rol important de jucat în acestă asociere, iar dacă vă uniţi forţele şi munciţi cu toţii cot la cot, în mod egal, tot la fel veţi împărţi la final şi roadele culese.

RAC. Ai muncit mult ca să ajungi la nivelul la care te afli la ora actuală, iar roadele muncii tale încep încet să se contureze. Ai avut un scop măreţ care părea îndepărtat, dar te apropii din ce în ce mai mult de ţelul propus, iar acum observi că este mai frumos decăt ai visat.

LEU. Atmosfera este plăcută în jurul tău, lumea e binedispusă, atât la serviciu căt şi în familie sau în cercul de prieteni. şi se pare că tocmai tu deţii cheia acestei armonii. Eşti vesel şi parcă buna ta dispoziţie ar fi molipsitoare, îi contaminezi cu ea repede şi pe ceilalţi din anturajul tău.

FECIOARĂ. Vrei să evadezi dintr-o stare în care parcă te-ai fi blocat, însă nimeni nu te va ajuta să schimbi ceva. Nu este nimic rău nici aşa cum e acum, dar situaţia de faţă nu mai are nimic nou de oferit pentru tine, iar tu simţi nevoia unui nou succes şi ştii că nu vine de la sine.

BALANŢĂ. Eşti cam agitat şi nerăbdător astăzi, atmosfera este încinsă fiindcă acţiunea în care eşti implicat trebuie finalizată la termen. Dacă ştii să-ţi abordezi colaboratorii cu un ton amiabil nu veţi pierde vremea cu certuri şi împreună veţi reuşi să terminaţi treaba la timp.

SCORPION. Dacă te simţi moleşit şi ai avea nevoie de câteva zile de odihnă, nu sta prea mult pe gănduri. E adevărat că anul abia a început, dar psihicul tău solicită un pic de relaxare, deci nu ezita să-ţi iei câteva zile libere, chiar dacă vrei să-ţi păstrezi concediul pe mai târziu.

SĂGETĂTOR. Dragostea se pare că nu are prea multe de oferit pentru tine în aceste zile, dar nici tu nu pari a fi tocmai dornic de sentimente. În schimb în curând ai putea avea parte de o altfel de satisfacţie, un succes, poate financiar sau profesional, care să-ţi aducă mare bucurie.

CAPRICORN. Unde îţi pui tu umărul la treabă lucrurile merg ca pe roate, căci ai toată competenţa şi calităţile necesare pentru a atinge ţelul. Iei mereu decizii bune, îi îndrumi şi pe cei din jur spre o direcţie bună, o reuşită, şi îţi pui în valoare trăsăturile pozitive cu care eşti înzestrat.

VĂRSĂTOR. Dacă stai aşa, şi doar analizezi dacă e bine ceea ce faci sau nu, nu vei avea niciun spor să realizezi ce ţi-ai propus, pentru că pierzi mult timp din cauza incertitudinii. Lasă tu îndoielile şi suspiciunile deoparte şi concentrează-te asupra scopului pe care îl ai în faţă.

PEŞTI. Ţi se face din nou dor de o destinaţie unde te aşteaptă meleaguri frumoase, evenimente plăcute sau oameni dragi. Dacă ai ocazia să te duci undeva în aceste zile ţi se arată o călătorie superbă, unde vei avea parte şi de o companie plăcută şi de nişte peisaje care să te încânte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.