Horoscop Informaţia Zilei (5 mai 2022)

Scris de Ionuţ Blăjean, 05 mai 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Taur (21 aprilie - 20 mai)

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Faci rost de bani, poate iei un credit de la bancă, sau primeşti înapoi o datorie aproape uitată, oricum, să nu te gândeşti cumva la bani nemunciţi, dar vor veni tocmai la momentul potrivit. Nu este vorba de o sumă imensă, dar vei putea acoperi cu ea nevolile.

TAUR. Relaţiile de familie şi prieteniile se află în prim plan astăzi, discuţi cu multe rude pentru a vă pune la curent cu ultimele noutăţi. Dialogurile destul de animate vor da naştere unor proiecte familiale de anvergură în care poţi fi unul dintre cei privilegiaţi.

GEMENI. Ai mult de lucru, dar oricât de multe ai avea de făcut tu nu te eschivezi niciodată când ţi se dă o sarcină în plus. Nu eşti suficient de energic, nici atunci când ar trebui să refuzi să faci ceva şi astfel te pui singur în situaţia de a lucra chiar şi peste program.

RAC. Cineva ţi-a fost dator cu ceva bani, sau poate, te-ai luptat pentru un drept bănesc ce ţi se cuvine, iar astăzi, în sfârşit, problema aceasta se va rezolva cu bine. Indiferent cu ce neajuns de natură financiară te confrunţi, acum, în sfârşit, ai să-l poţi soluţiona.

LEU. Colegii mai răuvoitori caută să te atreneze şi pe tine în anumite discuţii, în care sinţi că tu ai fi dezavantajat. Fii maleabil, lasă-i să vorbească ce vor ei, fă-le tu în ciudă şi nu le acorda atenţie, căci tu, cu diplomaţia ta proverbială ştii să eviţi subiectele delicate.

FECIOARĂ. Eşti cu sufletul pe nişte meleaguri de care te leagă amintiri plăcute şi îţi aminteşti cu nostalgie de acele peisaje. Poate fi un loc în care ai copilărit, fostul tău loc de muncă, sau visezi la vreo destinaţie îndepărtată, unde se află ceva drag sufletului tău.

BALANŢĂ. Din relaţiile cu instituţiile de stat sau cu nişte persoane cu funcţii înalte se nasc unele decizii majore, care pot pune bazele unei direcţii noi în viaţa şi în cariera ta. Ceva te va determina să faci o schimbare, să urmezi o cale nouă, foarte promiţătoare.

SCORPION. Ai atins un scop la care visai, dar deocamdată preferi să-l ţii doar pentru tine, să nu-i povesteşti nimănui. Când totu va fi finalizat, ai să te poţi lăuda la toată lumea, dar până atunci mai bine taci şi te bucuri în sinea ta de tot ce ai reuşit să realizezi.

SĂGETĂTOR. Te comporţi ca un elev care vrea să înveţe cât mai multe lucruri noi, căci aşa eşti tu, mai curios de fire. Ai astăzi ocazia să discuţi cu o persoană de elită, cu multă experienţă de viaţă, foarte bine pregătit, de la care, într-adevăr ai multe de învăţat.

CAPRICORN. Te muţi în casă nouă sau vrei să-ţi extinzi locuinţa, iar această modificare se va dovedi a fi de bun augur. Sporirea confortului în totdeauna impune investiţii, dar nu-ţi va părea deloc rău pentru banii cheltuiţi, pentru că te vei bucura mult de rezultat.

VĂRSĂTOR. Te cuprinde o stare contradictorie, încât nici nu ştii ce ar fi bine să faci. Pe de o parte, ai vrea să faci mai mult pentru proiectul aflat pe rol, să-l poţi finaliza cât mai repede, pe de altă parte, tu ţi-ai terminat munca, iar acum stai şi aşteţi după ceilalţi.

PEŞTI. Viitorul ţi se dechide datorită unei veşti bune, sau unor aprecieri la adresa ta care îţi înseninează ziua. Poate fi un eveniment fericit de familie, un succes neaşteptat în dragoste sau poate, despre perspectivele tale profesionale se aud zvonuri promiţătoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517