Horoscop Informaţia Zilei (5 ianuarie 2022)

Scris de I. Z., 05 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Astrele îţi prevestesc o zi veselă, lejeră, foarte distractivă chiar, în care priveşti şi tu lucrurile cu o oarecare superficialitate. Nu trebuie să te cramponezi de fleacuri, aşa cum faci de obicei, uneori mai poţi trata problemele şi cu un dram de indiferenţă.

TAUR. Nu te grăbi să tragi concluzii după prima întâlnire cu persoana de la care ai unele aşteptări sentimentale. Fii mai moderat în decizii, aşteaptă puţin să vă cunoaşteţi mai bine şi abia după aceea să vezi dacă e persoana potrivită pentru aşteptările tale.

GEMENI. Altădată visai cu ochii deschişi şi erai sigur că poţi realiza orice, dar acum se pare că eşti mult prea ancorat în realitate. Chibzuieşti, analizezi tot ce ţi se propune cu o atenţie deosebită şi nu te aventurezi la nimic ce poate avea urmări mai imprevizibile.

RAC. Ieşi foarte bine dintr-o confruntare, pentru că tu nu te abaţi niciodată de la reguli şi legi, iar asta te poziţionează mult în faţa rivalilor tăi. Acum se pot convinge şi ei că adevărul învinge, că nu se poate ajunge la succes fără să urmezi calea cea dreaptă.

LEU. Ai avut o sumă mai mare adunată de o bună vreme pentru un anumit scop, dar intervine o altă cheltuială, poate cu mult mai importană. Banii ţi se duc cât ai clipi, dar nu-ţi va părea deloc rău după ei, căci de data aceasta îţi vor oferi o mare satisfacţie morală.

FECIOARĂ. Eşti un fel de îndrumător într-un proiect intelectual destul de dificil şi stai cu urechile deschise la tot ce ai putea afla în legătură cu tema acestuia. Pui mâna pe carte, înveţi lucruri noi, întrebi, te documentezi pe internet, căci vrei să iasă totul perfect.

BALANŢĂ. Se apropie un examen sau un termen limită şi fiecare oră care trece adaugă câte un pic de stres în plus la starea ta actuală. Nu ai niciun motiv de grabă sau de emoţii, eşti bine pregătit, te încadrezi perfect în timpul disponibil, deci fă-ţi tu treaba liniştit.

SCORPION. Un succes colectiv la care aţi ajuns lucrând în grup, tot împreună va trebui să-l şi sărbătoriţi. Aţi rezultat asta aducându-vă cu toţii pe deplin contribuţia, în funcţie de rolul pe care l-a avut fiecare, iar acum, când apar roadele, vă puteţi felicita reciproc.

SĂGETĂTOR. Eşti plin de entuziasm, ştiind că planul pe care ţi l-ai construit poate să ajungă la rezultate foarte bune, dar trebuie să urmezi toate etapele corect, cu multă atenţie şi răbdare. Orice încercare de a sări peste unele faze poate avea nişte urmări nedorite.

CAPRICORN. Ai mult de lucru, ai de rezolvat nişte sarcini importante şi mai apar şi situaţii neprevăzute. Vei reuşi să le faci, numai să nu pui la suflet ofurile altora, după ce le dai indicaţiile necesare nu-ţi mai bate capul de problemele lor, de aici se vor descurca.

VĂRSĂTOR. Gândul tău zboară spre locuri însorite şi dacă ai avea ocazia să evadezi cumva spre o astfel de destinaţie, ai fi cel mai fericit. Poate eşti printre norocoşii care deja îşi planifică viitorul concediu, şi începi să visezi la peisajele superbe pe care ai să le vezi.

PEŞTI. Banii sunt principala ta preocupare acum, deoarece ai de făcut nişte investiţii masive pe care vrei să le achiţi integral, să nu rămâi cu datorii. Vei reuşi să faci acest lucru, pentru că tu ştii întotdeauna cum să-ţi organizezi bugetul astfel încât să-ţi fie de ajuns.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517