Horoscop Informaţia Zilei (4 mai 2022)

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Dacă poţi, fii generos astăzi, pentru că cineva are nevoie de ajutorul tău. Vei fi mulţumit de felul cum se rezolvă problema acestei persoane, pentru că atunci când vezi că îţi mulţumeşte în mod public, simţi că intervenţia ta i-a fost de un real folos.

TAUR. Banii pe care îi ai sau pe care îi manevrezi astăzi sunt chiar suficienţi pentru a rezolva cu ei toate nevoile tale de moment. Eşti mulţumit, pentru că ai reuşit să rezolvi cu succes o problemă financiară, iar suma rămasă nu este prea mare, dar asta rămâne a ta.

GEMENI. Ţi-e dor de o persoană dragă care, în aceste zile nu are cum să-ţi fie alături. Ai vrea să-ţi împarţi problemele cu ea, să staţi puţin de vorbă, să vă oferiţi nişte sfaturi şi să vă puteţi ajuta reciproc, iar comunicarea la distanţă de data aceasta nu este suficientă.

RAC. Ai fost blocat într-o situaţie aparent fără nicio cale de ieşire şi atunci te-ai gândit că cea mai bună soluţie ar fi să-i pui punct aici. Dacă în acel moment ai fi făcut acest lucru, ai fi greşit mult, deoarece exact planul care părea total eşuat îţi va aduce acum succesul.

LEU. Porţi un dialog cu partenerul tău de suflet şi dacă eşti atent, poţi extrage idei bune, sfaturi utile şi informaţii pe care te poţi baza. În astfel de situaţii poţi descoperi cât de valoroasă este relaţia voastră, pentru că nu doar iubirea e ceea ce vă leagă cu adevărat.

FECIOARĂ. Ţi se deschid noi perspective şi nu ai vrea să faci o alegere greşită. Ştiind că direcţia aleasă acum va avea efect asurpa carierei tale, analizează cu atenţie, ţinând cont şi de sfaturile celor cu mai multă experienţă, deoarece, cum îţi aşterni acum, aşa vei dormi.

BALANŢĂ. Îţi consumi inutil energia pe nişte persoane care nu au chef de nimic azi. Încerci să le arăţi calea care îi va conduce spre succes, dar se pare că depui efort zadarnic, iar timpul este preţios, deci dacă vezi că nu te ascultă, lasă-le în pace, să facă ce vor ei.

SCORPION. Astrele nu favorizează relaţiile sentimentale noi astăzi pentru nicio zodie, dar tu, în mod ciudat, parcă ai face excepţie. Oriunde mergi persoanele de sex opus doar la tine se uită, deci numai dacă alegi prea mult nu îţi vei putea găsi un suflet pereche.

SĂGETĂTOR. Mulţi se oferă să-ţi fie partener de muncă, pentru că tu eşti un garant al seriozităţii şi al lucrurilor bine făcute. Îţi adresează numeroase întrebări, pentru că tu le dai sfaturi utile şi intervii tocmai acolo unde ceilalţi au mai mare nevoie de ajutorul tău.

CAPRICORN. Ţi se atribuie un rol important într-o nouă acţiune, eşti plin de energie şi elan, în continuă mişcare, iar asta e şansa ta de afirmare. Nu te lăsa copleşit de răutatea sau agresivitatea celor invidioşi, pentru că tu, cu diplomaţia ta îi poţi învinge oricând.

VĂRSĂTOR. Te îngrijorează nişte probleme financiare, nu ştii de unde ai putea să mai faci rost de ceva bani, sau de unde să mai ciupeşti din cheltuieli. Însă, se pare că grija ta este total nefondată şi te vei descurca foarte bine cu banii pe care îi ai la dispoziţie.

PEŞTI. Toate merg foarte bine astăzi, chiar excelent, vei fi mulţumit de rezultatele zilei, pentru că vei reuşi să rezolvi tot ce ţi-ai propus. Ai ocazia să ieşi în evidenţă, să atragi admiraţia lumii printr-o reuşită, iar colegii, când află ce ai făcut, te caută să te felicite.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517